arkadaşlar merhaba. ben arduinoyla bpm hesaplayan bir kod yazmak istiyorum ama bir yerde işin içinden çıkamadım. istediğim şey şu aynı butona iki basış arasındaki zaman farkını hesaplamak istiyorum. bir sürü şey denedim ama beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba hocam. Sizin için bu projeyi yaptım. Butona iki kez (biraz bekleyerek) basıyoruz. Program iki basma işlemi arasında geçen süreyi bize söylüyor. Daha doğrusu ekrana yazdırıyor. BPM tam olarak nedir, nasıl hesaplanır bilmediğimden bu şekilde yaptım. Geliştirmek size kalmış. Kolay gelsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >