Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1564
Cevap
46687
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (79. sayfa)
C
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Hakikaten Gururlandım...Yolun açık olsun BÜYÜK KAPTAN


SİNEMalARDA diye pankart açanlar şimdi utansın işte...tabi birazcık onurları ve yüzleri varsa...

Uplayayım mı lan mesajlarınızı ha uplayayım mı ?

Gerçekten çok mutlu oldum.Yolun apaçık olsun kaptan.Her şey gönlünce olsun.

Umarım karbon fiber gibi kalıcı olursun.Umarım eksik olan tek kupanı da alırsın orada.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Binbaşı

@Sherlock

Hocam bu konu Galatasaray bölümündeydi, bazı Arda Turan düşmanları konuyu taşıttırdı da diğer türk kulüpleri nedir allasen ?

Dünyadan Futbol'a alın rica edeceğim şu konuyu.Ya da ait olduğu yere geri gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sherlock
S
9 yıl
Binbaşı





Bu mesajda bahsedilenler: @Rhaegar Targaryen
A
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Arda yanlış yaptı.Madrid'in kadro kalitesi çok düştü zaten ligde Agüero ve De Gea varken de başarılı değillerdi.İlk 10'a bile giremez bu takım.Arda'ya üzülüyorum açıkcası sönüp gidecek bu takımın içinde.

Bir insanın dediği hiçbir şey mi gerçekleşmez ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: dondurmaci

[size=5] *alıntıdır

SEVGİLİ KARDEŞİM ARDA ...

Sevgili Kardeşim Arda,

Nasılsın? İyi misin?

Seni çok özledik…

Mektubuma başlamadan önce buralarda havalar çok soğudu. Kar yağdı yağacak diye bekliyoruz. Herkesin, bütün taraftarların selamları var.

Bizleri soracak olursan iyiyiz. Sen gittiğin günden beri, Galatasaray takımı çok başarılı. Fatih Hoca iyi geldi takıma sorma gitsin, haaa aslında sen bu durumu biliyorsun. Fatih Hoca geldiğinde sende takımdaydın, hatta bir uçak yolculuğu esnasında Hoca’nın yanına giderek “Hocam iyi ki takımın başına geldiniz, sizinle uzun yıllar birlikte olmak ve başarılara imza atmak istiyoruz…” demişsin… Ama sana kısmet olmayacak herhalde. Çünkü sen takımda kalacaksın diye Emanuel Culio’yu Orduspor’a verdi Galatasaray. Ama birde baktık ki sen Atletico Madrid ile sözleşme imzaladın. Canın sağolsun Arda kardeşim. Hem Culio hem de sen Galatasaray takımına para kazandırdınız. Fatih Hoca’nın planlarını alt üst ettiniz ama olsun biz kaderimize razı olmuşuz bir kere…

Sen gittiğinden beri Türk Telekom Arena’da oynanan maçların eski tadı yok desem yalan olur. Seni çok özledik ama senin yerine oynayan ve yeni gelen futbolcu arkadaşların fena oynamıyorlar. Felipe Melo, Engin Baytar, Emanuel Eboue, Johan Elmander valla çok iyi çıktılar.

Felipe Melo harika bir futbolcu bonservisi 12 milyon avro yani senin için Atletico Madrid’den aldığımız paranın aynısı belki yönetim senden gelen parayı Melo transferi için kullanır kim bilir?

Johan Elmander ise nefis bir forvet maç başı nerden baksan 12.000 metre koşuyor, kedi canı var sanki yorulmak nedir bilmiyor. İnanamazsın hem çok koşuyor hem de güzel goller atıyor.

Emanuel Eboue Arsenal’den transferimiz biliyorsun ada futbolu ve futbolcusu başka oluyor. Nede olsa futbolun beşiğinden geliyorlar ve harika oynuyorlar.

Engin Baytar saatli bomba niyetine transfer edildi ama iyi çıktı, yarım sezon boyunca bir kez çıldırıp kırmızı kart gördü. Hem Fatih Terim hem de taraftar Engin Baytar’ı çok sevdi. İş var bu deli çocukta!

Haa unutmadan harika bir kaleci transfer etmişiz Fernando Muslera çok klas bir kaleci.

Haksızlık yapmak istemediğim bir isim daha var. 17 maç boyunca 1530 dakika forma giyip, 5 gol atan, 6 asist yapan Selçuk İnan yürekten oynuyor.

Geçen yıl senin gittiğin takımda oynayan Tomas Ujfalusi’nin sana çok selamı var. Nedenini bilmiyorum ama sana çok selamlarını söylememi istedi.

Sevgili kardeşim sen nasılsın? İyi misin? Neler yapıyorsun? Ara sıra haberlerini alıyoruz, maçlarını izliyoruz ama Galatasaray takımındaki gibi değilsin. Sanki biraz tutuk, biraz huzursuz ve mutsuzsun. Geçen yıl sana büyük haksızlıklar yapıldı. Bizler senin için çok üzüldük. Çoluk çocuk sana küfrederken kahrolduk. Bir ara biz taraftarlar bile Galatasaray’dan başka bir takıma transfer olmanı yani Avrupa’ya gitmeni ve bu haksızlıklarla muhatap olmamanı içimizden geçirdik. Ama şimdi keşke takımda kalsaydın dedikodu ve konuşmalara kulaklarını tıkasaydın ve aramızda olsaydın diyoruz. Çünkü Galatasaray Fatih Terim’le tekrar kendini buldu.

Eksiklik var mı?

Bizce yok…

Ama keşke sen de olsaydın…

Selam ederiz…

Allah’a emanet ol…

MÜNİR ÜSTÜN
HABER 7 YAZARI


Fena duygulandim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.