Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
675
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arc S Veri Problemi
F
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dün akşam itibari ile hiçbir sorun yokken bugün mobil şebeke üzerinden bir türlü internete giremiyorum. Mobil verileri açtığım zaman görünen "H" harfi pil göstergesinin yanında belirmiyor ama kapattığımda ise mobil veri etkin değil uyarısı alıyorum. Internet paketimi daha yeni aldım ve telefonuda fabrika ayarlarına geri döndürdüm fakat yinede düzelmedi maalesef. Yardımcı olabilecek var mıdır ?



U
11 yıl
Yüzbaşı

internet ayarları yapılmamış olabilir ayarlar >sony ericsson>internet ayarları kısmını tıklayın ve aayarları ibdirsin teelfon olmazsa hangi hattı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerine başvurun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Internet ayarlarıda yapılı ama telefondan mı yoksa hattan dolayı mı çözemedim doğrusu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Yüzbaşı

ikiside olabilir :) başka bir telefonda deneme imkanınız varsa deneyin yoksa müşteri hizmetlerini arayın hatda da problem yoksa telefonda vardır proble yazılım onarma yapabilirsiniz



O
11 yıl
Yüzbaşı

aynısı bende de olmustu sorunsuzca bağlanan mobil veri bir gün aniden bağlanmamaya basladı.hiç bir sey yapmadım 1-2 gün sonra düzeldi.hattım avea bu arada.sorun da avea ile ilgili bence zira bağlanmadığı sırada vodafone hat taktığımda anında bağlandı mobil veri.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ferfecir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.