Merhaba, Aracımla sinyal verip sol şeride geçerken dolmuşçu görmediğini söyleyip tamponuyla resimdeki yerden aracıma vurdu, O an için sinirle parada istemek aklıma gelmedi, neyse çıkacağı varmış dedim. Bunu pastayla çözebilmek mümkünmüdür?
Ooo! Tamponla çamurluk değişmesi lâzım. Boyası, işçiliği, malzemesi falan 2000 tl den aşağı olmaz:)
Neyse şaka bir yana, orjinal boyayı kaldırmamış gibi duruyor. Bence ezbere iş yapmadan bir ustaya gösterin. Pasta uygulamasını rastgele yaparsanız orjinal boyaya da zarar verebilirsiniz dikkat edin. Boya korumacılar da kil ile bu tip şeyleri çıkarabiliyorlar bilginiz olsun.
ha tabi "pasta da parayla" derseniz o ayrı.. ben küçük bir tüp alıp attım bagaja, sık sık kullanmak zorunda kalıyorum.. bu tür ufak sürtmeler benim için rutin oldu artık..
Hiç Pastayla ugrasma sıyahlıklar ıcın bı beze cif dok tabı cok fazla degıl azcık sıyah yerlerı cıfle temızle dırek cıkar o sıyahlıklar eser kalmaz ama cıfı cok kullanma boyaya zarar verebılırsınız az mıktar kullanımda ve guzelce sıldıgınde eser kalmaz ;)
Siyahlıklar pastayla kolayca geçer, ara çamurluktaki beyaz kısımlar astar malesef kalır. Depo kapağı arkasındaki kalan ksıım da çektirmeyle düzeltilebilir. Boyası zarar görmüş durmuyor. Bence iki parmak boya açılması için sakın boya yaptırmayın malum ülkemizde insanlarda boya korkusu var haklı olarak pazarda her türlü katakulli olunca. Nazarı olsun. Opaksa ufak bir rötüş yaptırılabilir belki ama sırıtma riski var.
Aracımla sinyal verip sol şeride geçerken dolmuşçu görmediğini söyleyip tamponuyla resimdeki yerden aracıma vurdu, O an için sinirle parada istemek aklıma gelmedi, neyse çıkacağı varmış dedim. Bunu pastayla çözebilmek mümkünmüdür?
İyi forumlar
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 25 Aralık 2013; 9:45:26 >