Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1006
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arabamın üzeri reçine dolu
P
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam,

3 gün boyunca -tam bir aptallık örneği- arabamı bir çam ağacının altına park etmişim..Geldiğimde arabamın üzeri ve tüm camlar minik minik o yapışkan sıvıdan doluydu..Sanırım reçine...Bunu nasıl çıkartabilirim bilgi verebilir misiniz? 3 gündür de kurudu üzerinde tabi ki...



J
15 yıl
Yarbay

Off.

Ben sadece 3-4 saat arabayı çam ağacının altnda bırakmıştım. Çok zor çıkan bişey. Bide 3 gün kurumuş. Bi yıkatmayı deneyin.



İ
15 yıl
Çavuş

Elle de uygulayabileceğiniz pasta işlemiyle bu durumdan kurtulabilirsiniz fakat biraz zahmetli olacaktır. Bildiğiniz ve güvendiğiniz bir boya korumacı ya da pasta-cila işlemi uygulayan oto yıkamacı varsa polisaj makinesi ile de yaptırabilirsiniz. Fakat bu biraz pahalıya mal olur.

Sözün özü; vaktiniz varsa, büyük marketlede ve oto aksesuarcılarda bulunan herhangi bir pasta cilal alın. Marka ismi vermeme gerek yok çünkü profesyonel bir uygulama yapmayacaksınız. Onların içerisinde süngerleri de var. Üzerinde yazdığı gibi aracınız uygulayın. Sorun çözülecektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi israfilyilmaz -- 9 Mayıs 2009; 13:16:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Yarbay

meguiarsın smoot surface clean seti sanırım işini görecektir,bunun üzerinede paint cleaner kullanırsan sonuca ulaşırsın. Bu setin içinde clay bar,ultimate detailer ve supreme shine mikrofiber bez mevcuttur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yüzbaşı

yaw bizim apartmanın bahçesi çam ağacı hep. biz arabayı hep kenara koyuyoz. az buçuk çam ağacının dalları arabanın üstüne doğru duruyo bazı zamanlar. kardeşim çok geçmiş olsun. bende dikkat edem bari.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
15 yıl
Binbaşı

Mazotlu fırçayla reçineleri yumuşatıp bol köpükle yıkayın aracı...

Çıkmazsa tek ve etkin yol kille temizlik...

Kil hakkında bilgi....

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=79





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 13 Mayıs 2009; 8:41:04 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.