Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
857
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arabalarda segment farki ve yalitim
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaslar herkese merhaba, kendime bir arac almayi düsünüyorum lakin bu konularda cok bilgili biri degilim. Kafama takilan sormak istedigim bir konu var, yardimci olanlara simdiden cok tesekkürler.

Arkadaslar sorum su sekilde, mesela c segmenti araclarin ses yalitiminin b segmentine gore daha iyi oldugu soyleniyor, keza uzun yola giderken konfor icinde. Ornegin golf cok sessiz ve konforlu diye heryerde duyuyorum. Kafama takilan su arkadaslar, mesela ben 2015 2016 model bir b segmenti olan arac ornegin ford fiesta aldim yada 2011 2012 model volkswagen golf aldim diyelim ya da 2013 model hyundia i30. Simdi mesela hyundai i30 ve golf 3 4 senelik arabalar 2017 model 2016 model b segmenti bir aracla karsilastirildiginda ama gene de c segmenti olduklari icin b segmenti olan her aractan yalitimlari ve konforlari daha mi iyidir aradaki 3-4 seneye bakilmaksizin?



Leon'da yalıtım iyiymiş
Yoruma Git
Yorumun Devamı Dümenci Ragıp - 4 yıl +13
Leon yalıtımda süper falan mı yazmışım ? Bu tavrınızla ancak aşağılanacak hale düşüyorsunuz. Bir Audi, bir Mercedes sessizliği var demedim araçta. Allah yardımcınız olsun gerç...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Teknode - 4 yıl +8
Bentley aldı geçen gün ondan önüne gelen her arabayı kötü yönde eleştirmeye hakkı var. ;) Önce g.tüne don alsın da sonra eleştirir.
Yoruma Git
Teknode - 4 yıl +5