Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
539
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araba değiştirsem mi?
Ç
16 yıl (207 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.İmzamdaki güzeli 2 sene önce aldım 5 milyar saydım.Gayet temizdi.Sağolsun bir kere yolda kalmadım ancak artık yavaştan arabayı değiştirme gibi ihtiyaca girmiş vaziyetteyim.

Düşündüm ben bunu 3.5 dan verir isem ve üzerine 5 katsam 8.5 a hangi arabaları alabilirim?

Ufak bir araştırma yapınca şu sonuçlara vardım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-sahibinden-tertemiz-palio-van-lpg-li-klimali/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-excel-2-sahibinden-hyundai/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-escort-76000-km-1996-model-hb-5-kapi/detay

Siz ne düşünüyorsunuz?

Araç sorunsuz.Ancak artık gerçekten değiştirme ihtiyacına girdim.Ka alsam yine aynı olay,dar olacak.Aslında daha geniş bir araba öncelikli tercihim olacaktır.

Çünkü tatiller falan derken 4-5 kişi ailecek tatile gidiyoruz.Ben yiğenlerim ve amcam falan...Arada bavul falan fazla oluyor yani yer lazım oluyor.O hesap yani.Bir de arkadaşlar ile çıkıyoruz 4-5 kişi resmen birbirimizi eziyoruz arabada.Bir tek sürücü ve yanındaki rahat.Arka tamamen bir batakhane havasında geçiyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.