Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
647
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Apple, WWDC 2024 etkinliğini duyurdu: İşte iOS 18 tanıtım tarihi
E
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Apple, WWDC 2024 etkinliğini duyurdu: İşte iOS 18 tanıtım tarihi
Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) etkinliğinin 10 - 14 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşeceğini duyurdu. 2020’den bu yana düzenlenen WWDC etkinliklerinde olduğu gibi, WWDC 2024 de tüm geliştiricilere ücretsiz olarak açık online bir etkinlik olacak.



Ayrıca Bkz.iOS 18 en büyük yapay zekâ güncellemesi olacak



Apple WWDC 2024 etkinliği 10 - 14 Haziran'da gerçekleşecek



Apple, iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11 ve VisionOS 2'yi tanıtmak için 10 Haziran Pazartesi günü ‌WWDC24 açılış etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, Apple Developer uygulaması, Apple sitesi ve YouTube üzerinden izlenebilecek. Apple, etkinlik süresince videolar paylaşacak.



WWDC 2024, online etkinlik olmasına rağmen Apple bir kez daha açılış gününde bazı geliştiriciler ve öğrenciler için Apple Park kampüsünde gerçekleşecek özel bir etkinlik planlıyor. Katılımcılar, Apple Park’ta açılış konuşmasını ve State of the Union sunumlarını izleyebilecek. Ayrıca Apple çalışanlarıyla tanışabilecek ve Apple Tasarım Ödüllerine katılabilecek.



WWDC24, 10 Haziran’da geliştiricilere Apple Park’taki keynote etkinliğini izleme, Apple çalışanlarıyla bir araya gelme ve özel etkinliklere katılma fırsatı sağlayacak yüz yüze bir deneyim içerecek. Yer sınırından dolayı başvuru gerektiren etkinliğe nasıl katılabileceğinizle ilgili ayrıntıları Apple Developer sitesinde ve uygulamasında bulabilirsiniz.



WWDC 2024 etkinliğinde neler tanıtılacak?



Apple, büyük yazılım güncellemelerini WWDC 2024'te duyuracak. Bu yıl duyuruların Apple’ın iPhone’a yönelik şimdiye kadarki en büyük güncelleme olduğuna inandığı iOS 18 ile başlaması bekleniyor. Güncelleme, yeni yapay zeka özelliklerinin yanı sıra özelleştirilebilir yeni ana ekran getirecek. iOS 18 ile gelen yenilikler dışında iPad’ler için iPadOS 18, Apple TV için tvOS 18, Apple Watch’lar için watchOS 11, Mac’ler için macOS 15 ve Apple Vision Pro için visionOS 2 özellikleri tanıtılacak.




Kaynak:https://www.apple.com/newsroom/2024/03/apples-worldwide-developers-conference-returns-june-10-2024/

 Haberi Portalda Gör

H
geçen ay
Yüzbaşı

iOS 18 merak ediyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
geçen ay
Yüzbaşı

Bekliyoruz bakalım yenilikler gelsin artık



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
geçen ay
Onbaşı

iOS iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum Bu yılda yapay zeka asistan falan diye büyük bir kullanıcı kısmını uyutacaklar yani iOS 13 ten dikiş tutmadı buralar şenlenecek kısır döngü
Uzaktan okurken izlerken:



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
geçen ay
Yarbay

Apple'ın en az heyecanlandıran etkinliklerinden biri olabilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.