DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
977
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple Router Harddisk - GPT sorunu
T
13 yıl (54 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba
bi arkadaşımın Apple routerı elektirik sorunundan dolayı açılmıyor. bundan dolayı bu cihazın içini açtım ve içindeki 500 GB lık segate marka harddiski çıkardım. sonrasında bu hardiski sata ile bilgisayarıma bağladım. fakat bilgisayar harddiski açmıyor. fakat diskyönetiminden harddiski görebiliyorum. özelliklerini açtığımda "partition syte: GPT" olduğunu gördüm. normalde bilgisayarımın harddiski "MBR" idi.

elimde bulunan bu harddiskte filimler var. harddiskin içini nasıl görebilirim. bir kaç program araştırdım. GPT yi MBR ye convert ediyor. bu başarı sağlarmı? sonuç alırmıyım? verilerime zarar gelirmi.? yada başka bir çözümü yada imkanı varmı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.