Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple'ın Market Değeri Ülkeleri Geride Bıraktı!
Şehir : #İstanbul
N
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



   Apple'ın yükselişi nihayet şirketi bu konuma ulaştırdı! Exxon, Microsoft, Cisco ve General Electric'in ardından dünyada market bütçesi 500 milyar $ değerini aşan yeni marka Apple oldu. Bu konuda rekor 600 milyar $ değeriyle Microsoft.
 
   Bu da Apple'ın maddi güç anlamında Polonya, Belçika, İsveç, Suudi Arabistan ve Tayvan'ı geride bıraktığı anlamına geliyor.  Elbette iPhone, iPad ve Mac satışlarındaki rekor kıran satış rakamları firmanın bu konuma gelmesindeki en büyük sebep. Şu sıralar Apple'ın San Francisco'da 7 mart tarihinde düzenlenecek lansman ile iPad 3'ü duyuracağı konuşuluyor.




S
12 yıl
Yarbay

ipad 3 ile birlikte artık neler olur kim bilir.
Rekor Microsoft'taymış,1999 sonu ve 2000 başında 600 Milyar dolar.



B
12 yıl
Yarbay

Apple deyince akla sadece ve sadece KALITE geliyor. Ama Turkiye`de fiyatda fazla ama dunya icin ayni degil. Gercekten eline bir nokia al bir samsung sonra bir iphone aradaki farki direk hissediyorsun. Apple store ise zaten digerlerinde olmayan bir olay onu ayri tutuyorum.



S
12 yıl
Yarbay

Haberler karışmış,Apple haberine Bops yorumu atmışım..



W
12 yıl
Yarbay

Market bütçesi ne? Apple'ın aylık pazar alışverişinden mi bahsediyoruz? Pazar payı olmasın o dediğiniz:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Microsoftu geçmesine az kalmış ve geçiceğide kesin usa pazarında apple kullanmak ısterdım turkıye pazarında mılyarlar vermekten bıktık ama adamlarda kaliteli yahu



B
12 yıl
Yarbay

türkiye?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.