Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
1460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Anksiyete ve yaşam sorunsalı (2. sayfa)
D
5 yıl
Teğmen

Sabretmek ve hayatı gözlemlemekten başka çare yok sanıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamsizDaGirebilenAdam -- 8 Aralık 2019; 19:56:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Er

aynı şeyi yaşıyorum tek farkım 23 yaşındayım



G
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

benim iradeyle kastım tüm bunları kontrol altına tutabilmek işte. böyle şeyler herkesin başına gelir. kafada güçlü olacaksın kontrol edeceksin.

Alıntıları Göster
İraden ile vücudunun ne kadar insülin üretebileceğini ayarlayabiliyor musun? Hayır. Sadece şekerinin artmaması veya azalmaması için ona göre beslenirsin, vücudun insülin üretmezse bu da fayda etmez hiç üretmezse zaten mecbur iğne vurulacaksın. (Doğuştan şeker hastası olan çocuklar da var, şimdi düzgün beslenirse kimse şeker hastası olmaz vs. dersin diye yazıyorum.) Bunu da bu şekilde düşün.



M
5 yıl
Yüzbaşı

bende de var hacı geçti sanıyorsun geçmiyor. paaat vurup geçiyor yıkıldığınla kalıyorsun. heleki son zamanlarda sevdiğimden tekme yedim iyice diplerdeyim agaaaa



İ
5 yıl
Çavuş

Allah yardımcın olsun abla bende okb hastalığına sahibim + sosyal fobi çok durumlar vahim.Ben ruh sinirden çıkamıyorum ilaçlar bitirdi bizi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.