Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
3514
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankarada hangi gross marketten alışveriş yapıyorsunuz?
A
6 yıl (5234 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Ben evimin ve mutfağımın erzağını eksiğini hayli tükendikten sonra topluca alıyorum ve Ankaranın gıda toptancıları bölgesinde bulunan bazı tercih ettiğim gross marketler var.. mesela sebze meyve kalitesi ve lezzeti açısından nevgross marketi tavsiye ederim özellikle patatesi ve meyveleri çok güzel çıkıyor fiyatları da gayet iyi yine buradan alabileceğiniz bir çok güzel ürün var.. fakat burada city gross market gibi ürün çeşitliliği yok bunu söylemeliyim. City gross market adeta hizmet aşığı bir market bol çeşit çok sayıda marka bulunuyor.. fiyatları da çok uygun.. neredeyse her ürün gözü kapalı alınabilir fakat ben keyifli ve rahat alışveriş için istanbul yolu üzerinde bulunan şubesini tavsiye ederim orası daha geniş bir mağazaya sahip..ayrıca citygrossda kırtasiye tekel gibi bölümlerde bulunuyor fast food bölümü de cabası.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl (10964 mesaj)
Binbaşı

Bizimkiler de city gross a gidiyor hocam. Zücaciye gibi ürünleri de Gimat Grossun altında yeni bi yer açıldı adını unuttum oraya bakıyolar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
6 yıl (1678 mesaj)
Yüzbaşı

Eve yakın bi tek anka gross var ondan oraya gidiyoruz. Ama normal marketten farki yok pek baya pahalı..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl (5234 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Bizimkiler de city gross a gidiyor hocam. Zücaciye gibi ürünleri de Gimat Grossun altında yeni bi yer açıldı adını unuttum oraya bakıyolar.
Biz daha önce gimsaya sık gidiyorduk halen gittiğimiz oluyor fakat sebzeleri meyveleri unlu mamülleri ve balık reyonu pek iyi değil.. çok kalabalık oluyor personeli de sanki biraz fazla ciddiyetli gibi buradan pek keyif almıyorum fakat çoğu şey ucuz.. sizin bana mandırası kasabı iyi olan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bu aralar eti köfteci yusufdan almaya başladım fiyatı ve kalitesi çok iyi.. ancak kaliteli mandıra ve süt ürünleri bulamıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 21 Ekim 2019; 22:58:17 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.