Arkadaşlar merhaba, Çok fazla kamp tecrübem yok ama çadır, tulum vs gibi ekipmanlarım var. Ekim ayı içinde Ankara civarında kamp yapmak istiyorum. Daha önce ekimde kamp yapmadım, o yüzden nasıl bir deneyim olacak bilmiyorum. Kampa gitme nedenim dinlenmek, kitap okumak, doğa yürüyüşü yapmak vs. Eğer kamp için bir grup varsa grupça gitmek isterim. Sohbet etmek, deneyimleri paylaşmak için. Böyle bir grup veya etkinlik var mı? Şimdiden teşekkürler.
Edit: Kendi aracım var. Yakıta ortak olabiliriz. Aracım çok az yakıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhabalar söz veremiyorum fakat bende katılabilirim Ankaradayım. Çadırım matım felan var ekipman olarak masa sandalye hepsi var sadece yapacak arkadaşlar yok ve teşvik edecek kimse yok Çadırım decathlonda satılan bölmeli çadırdan.
Çok fazla kamp tecrübem yok ama çadır, tulum vs gibi ekipmanlarım var.
Ekim ayı içinde Ankara civarında kamp yapmak istiyorum.
Daha önce ekimde kamp yapmadım, o yüzden nasıl bir deneyim olacak bilmiyorum.
Kampa gitme nedenim dinlenmek, kitap okumak, doğa yürüyüşü yapmak vs.
Eğer kamp için bir grup varsa grupça gitmek isterim. Sohbet etmek, deneyimleri paylaşmak için.
Böyle bir grup veya etkinlik var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Kendi aracım var. Yakıta ortak olabiliriz. Aracım çok az yakıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 24 Eylül 2019; 11:46:22 >