Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1792
Cevap
174212
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (3. sayfa)
W
5 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: vay-vay

Merhaba, 350 TL ücretle montajını yapabiliriz.
Merhabalar 100tl montajını yaptırdım hocam teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Beyefendi bu kampanyada amaç değerli insanlarla tanışmak, dostluk kurmak. Ticari bir kazanç zaten yok.

Bu uslupla gelecekseniz lütfen gelmeyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @martingayx
D
4 yıl
Yüzbaşı

Ben de eski aracıma film yaptırdığım için tercih etmiştim. Sıfır aracı çizmeleri sürpriz oldu. Arka cam çoğu yeri nokta nokta toz, götürsem düzelteceğiz derken arka cam radyatöründen de olabileceğimden götürmedim . Parayı helal etmemek dışında bir şey gelmiyor elden. Google da yorum yapmadıysanız siz de yapın lütfen, böyle esnaflar belli olsun. Bir çok kişi oradan görüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @gaisensei
S
3 yıl
Binbaşı

Burada kendinizi güzel ifade ediyorsunuz. fakat telefonda ki yaklaşımınız böyle değildi. dediğim gibi 2 kez kendim aradım 1 kez de kardeşim yani 3 defa telefon ile sizinle iletişime geçtik.

randevu yoğunluğunuz olsa başta gelebilirsiniz deyip sonra lafı çevirmezsiniz. bizde insanız müsait değiliz deseydiniz anlayışla karşılardık.. siz müsaitiz deyip sonra müsait değilmiş gibi davranıyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @vay-vay
Q
3 ay
Binbaşı

Otomobil sektöründe garanti olayının işlediğini, doğrudan yurtdışındaki üreticiye ciro edilenler hariç, hiç duymadım ve görmedim.

Bir önceki sahibi yetkili bayi ve servis patronu olan aracımın arka camındaki filmi söktüremediğim için cam değiştirtmiştim.

Android multimedyalar ilk çıktığında, forumlarda android 4 diye satılan multimedya cihazı, android 2.2 çıkmıştı.

Yıllar sonra yenilemek için SmartGo'dan 4 GB ramli, 720P ekranlı, android 12 cihaz aldım, arızalanınca ortaya çıktı, 2 GB ram, vga ekran, android 8.1'miş. Biraz araştırınca, bizdeki multimedya cihazlarının çoğunluğu olan 8227L cihazların, sadece bizde ve Pakistan'da sahte özelliklerle satıldığını farkettim.

Sınır şehirlerinde yaşasam, bakımı bile sınırötesinde yaptırırım, burda kazıklanacağıma o kadar eminim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Deepers
V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

2 kapı camı için 75 TL ücretle uygulama yapabiliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cıngıllı
G
6 yıl
Yüzbaşı

Referans sayısını coğaltın bence 10 filan yapın da biz de yararlanalım. 😁



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, 4 cam 120 TL olur. Arka bagaj camı siyahsa koyu yeşille çok farklı durmaz. 150 TL olan Avangart filmimizde sadece koyu yeşil mevcut.




Bu mesajda bahsedilenler: @turkeril
V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

E
6 yıl
Er

Merhaba kredi karti geçiyormu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, %15 ışık geçirgenliğine sahip film. Bu filmde yakından bakıldığında bile içerisi zor görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaptan69
V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkür ederiz, sizi de kahve içmeye bekliyoruz.

Değerli arkadaşlar, Ankara'da merkezi bir yerdeyiz. Kazım Karabeki caddesine yolunuz düşerse mutlaka bekliyoruz. Yeni nesil android multimedya cihazları çalışır halde inceleyebilir, LLumar, 3M, Avangart cam filmlerini inceleyebilir, oto ses sistemi ürünlerine bakarken ikramlarımızdan yararlanabilirsiniz. Ticari amaçlar dışında otomobil merakı olan tüm üyelerimizle buluşup sohbet etmek isteriz. Forum üyeleri iş yerimizde buluşabilirler. Sizi ağırlamaktan menuniyet duyarız.




Bu mesajda bahsedilenler: @oneblood
V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Konuyu ilk açtığımda yeşil demiştim ama düzenleme yapıldı ilk mesajlara bakarsanız. Film füme renktir, ilk mesjda uygulama yapılan üye araçları mevcut.




Bu mesajda bahsedilenler: @kaptan69
B
6 yıl
Yüzbaşı

Dün ben de Auris aracıma kampanyalı fiyattan yaptırdım, sağ olsunlar 1.5 saat gibi bir sürede bitirdiler. Şu an itibariyle elbette iyi, kalitesini zamanla göreceğiz. Fakat dükkandaki tavırlar ve müşteri ile iletişimleri, benzer yerlerden/satıcılardan ayrılıyor.

Şu an için kendi açımdan tek pişmanlığım arka bagaj kapısı camını en koyu renk (3 numara) yaptırmış olmam. Geceleyin, hele de görece karanlık (sokak lambası olmayam) bir sokakta ister dikiz aynasından isterse arkaya dönerek geri manevra yapmak zor çünkü ışığı oldukça kesiyor. Şimdiki aklıma olsa, bagaj kapısı camını en açık renk (1 numara) yaptırırdım.

Fırsat için VayVay'a teşekkürler, herkese iyi forumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Teğmen

zoruna mı gitti 2 mesajın var mod kesilmişsin başımıza :) adam efendi efendi ürününü tanıtıyor, ki gayet cazip bir fırsat bence.




Bu mesajda bahsedilenler: @brkygt1
V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Aracınızı güzel günlerde kullanın, teşekkür ederiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @kaptan69
B
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: vay-vay

Merhaba,
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-opel-astra-j-navimex-android-multimedya-navigasyon-oem-687158708/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-opel-astra-j-android-7.1-2gb-ram-multimedya-navigasyon-oem-teyp-686823929/detay
Mesajınızda 399 TL'den baslayan fiyatlarla diye yazınca biraz ümitlendim ama verdiğiniz linkteki ürün çok pahalı. Aynı özelliklerde 1000 TL altı fiyatlara ürünleriniz olsa ilgi görür ama bu fiyata çok zor!



V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

V
6 yıl
Er
Konu Sahibi

V
6 yıl
Er
Konu Sahibi