Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
488
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android Telefon Önerisi
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar son çıkan android oyunları kasmadan oynayabileceğim ve maksimum 800 Tl gibi bi fiyata alacağım sıfır veya 2.el android cihaz arıyorum.
Xperia Play i çok beğendim fakat fiyatı yüksek ve fazla kullanıcısı olmadığı için yorum alamadım.O yüzden ona bi yorum getiremicem fakat youtubedan izlediğim videolarda Call Of Duty 6'yı online oynayanı gördüm ve telefon o anda ilgimi çekti fakat dediğim gibi yorum göremediğim için bişey diyemiyorum.

Sizlerden şu noktada yardım istiyorum.Bi kaç telefon arasında kararsız kaldım.

Google Nexus One
HTC Desire
Xperia X10

bu telefonlar son çıkan oyunları kaldırabilecek bi güce sahip mi yoksa orta seviye mi ? Önerebileceğiniz bi telefon var mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum...



A
13 yıl
Binbaşı

Bu telefonların 3'ünün de gpu'su adreno 200.Yani günümüzde geride kalmış bir gpu.Xperia Play hakkında fazla bilgim yok ama Neo,Arc,Ray,Play bunların donanımları hep aynı zaten.Vatanda indirim olunca Neo 800 lira civarına düşüyor.Oradan Neo alabilirsiniz donanımı çift çekirdeklileri bir kenara bırakırsak gayet iyi sayılır.



S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sony ericson un ozellikleri ney peki son oyunlari calistirabilecek bi yapiya sahip midir ? ayricaalsam ne kadar kullanabilirim ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
:
13 yıl
Yarbay

yazdıkların eski telefonlar.

oyun için xperia Play alabilirsin.

gerek yok diyosan Neo.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
13 yıl
Yarbay

@aboxzux'un da dediği gibi vatan bilgisayar ve teknosa bu aralar sık sık indirim yapıyor. eğer bu indirimleri takip edersen xperia neo ve optimus black gibi android işletim sistemli smartphone'lara bir göz atmanı tavsiye ederim. neo'nun fiyatı 850, optimus black'in fiyatı 800 liraya kadar düşüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.