Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
4532
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android push kapatma
R
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Bir konudan müzdaribim. Iphone'dayken anlık bildirimleri yani push'u kapadığım zaman whatsapp, viber, tango gibi programlar internetim olsada çalışmıyordu. Fakat android'de ne yaptıysam bunu başaramadım hatta task killer yada task manager gibi programlar yükledim ve uygulama yöneticisinden zorla durdur falan bile dedim. Bu konuda bana yardım edebilecek var mı?

Birde alarm ayarlama ekranını ana ekrana koymak istiyorum fakat sadece saat menüsünün kısayolunu koyabildim bunun gibi kısayolları nasıl yapabiliyoruz? Telefon hakkında (sense arayüzü ve android'de yapabileceklerim, root yapmadan tabii :) ) bilgi alabileceğim site varsa tavsiye edebileceğiniz sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil