Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
267
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Android'in yeni özelliğiyle uygulama gizleme kolaylaşacak
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Android'in yeni özelliğiyle uygulama gizleme kolaylaşacak
Google Play Store’da çok sayıda Android uygulama gizleme ve kilitleme programı mevcut ancak yakında bunlara gerek kalmayacak. Google, kullanıcıların hassas uygulamaları korumasını sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor: Private Space. Samsung ve OnePlus gibi markalar telefonlarında bu özelliği halihazırda sunuyor. Özel Alan özelliği, Android 15 ile tüm telefonlara gelmiş olacak.



Ayrıca Bkz.Android telefonlar Windows’ta web kamera olabilecek



Android 15 özelliği: Private Space



Private Space özelliğine Ayarlar - Güvenlik ve gizlilik - Özel (Gizli) Alan bölümünden erişilebilecek. Android’in Özel Alan özelliği, Samsung telefonlarda olan Güvenli Klasör uygulamasına büyük ölçüde benziyor. Kullanıcıların Android telefondaki uygulamaları gizlemek için ek uygulamalara ihtiyacı olmayacak. Peki, Private Space nasıl çalışıyor?



Private Space, iş profili gibi birincil kullanıcıya bağlı yeni bir Android profili oluşturuyor. Bu profil, kullanıcının tercihine bağlı olarak farklı şekillerde kilitleniyor. Bu profile uygulama yüklemek için kullanıcının Google hesabına giriş yapması gerekiyor. Özel Alanda bulunan uygulamalara uygulama çekmecesinin alt kısmından erişilebiliyor. Ancak, özellik hâlâ geliştirilme aşamasında ve uygulamalar dışında fotoğraflar ve başka dosyalar da gizlenebilecek mi belli değil.



Android 14 QPR2 sürümünde ortaya çıkan özelliğin yakın zamanda kullanıma hazır olacağı düşünülmüyor. Private Space özelliğinin Android 15 ile geleceği tahmin ediliyor.




Kaynak:https://www.androidauthority.com/android-private-space-feature-look-3393575/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

H
2 yıl
Yarbay

Güvenli klasör hiç islevsel değil zamanında lg g2de çok daha iyisi vardı bunun

Her telefon açıldığında inatla şifre istiyor bir defa bu nedir ya



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.