Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
2105
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Android'in geciken güncellemelerine çare: Treble (2. sayfa)
G
6 yıl
Yüzbaşı

Mağazadaki uygulamalarda kendini yeniliyor ve daha yeni android sürümü istiyor. Sınırlı güncelleme alacağımız için bazı uygulamaları kullanamayacağız.

Sürekli yeni telefon almaya zorluyorlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 24 Mayıs 2018; 17:30:21 >

T
6 yıl
Binbaşı

Huawei bu gün yaptığı Açıklama ile artık bootloader kodu vermiyeceği ve 60 gün sonra, tamamen kapatacakmış

Yani demek oluyor ki costum rom, rootu unutun

Treble desteğinden sonra bu açıklamayı yapması çok ilginç

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Yarbay

Zibilyon tane model üreteceklerine 3-5 tane model üretse firmalar güncellemeyi de rahat verecek ama olay o değil. Kimse güncelleme vermek istemiyor ki. Yoksa 3 yıl öncenin telefonları bile 8.1i rahat kaldırır.




D
6 yıl
Yarbay

vidyolu içeriklerde neden haber içeriği metin olarak da paylaşılmaz? vidyo izlemek yerine metni hızlıca tarayıp hayatımıza devam etsek?




S
6 yıl
Yüzbaşı

bu özellikle alakalı merak ettiğim son kullanıcı için gerçekten yararlı olacak mı? Özellikle snapdragon kullanmayan samsung/huawei gibi dev şirketler için. Sonuçta snapdragonla alaşma ile bu özellik var şu an için. Bu konuda bilgili birisi çıkıp aydınlatabilirse sevinirim.



K
6 yıl
Yarbay

Apple'ın gözünü seveyim,5 senelik 5s hala güncelleme alıyor üstelik ios 12 beta 1 olmasına rağmen gözle görülür hızlanma var telefonda



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.