Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
711
Tıklama
0
Öne Çıkarma
android güncellemesi yapınca imei değişti
G
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar ben ucuz olsun diye note 2 telefonumu abd'den getirtmiştim. Vergisini verip pasaport kaydı da yaptırdım ama sonra anakart patladı ben de buradaki bir telefoncudan anakart değişimi yaptım. 3 4 ay telefonu sorunsuz kullandım. Daha sonra odin ile android güncellemesi yaptığımda kayıtlı imei numaramın değiştiğini gördüm. Şu anda telefonum aramalara kapalı. *#06* yaptığımda başka bir imei çıkıyor, telefonun arkasındaki imei ise hala kayıtlı olan imei. Doğal olarak anakart değişince imei numarası da değişti diye düşünüyorum. Adamlar rootlayıp yazılımsal olarak kayıtlı imei numaramı yazmışlar. telefon ettim ve bana yollamamı istediler. imei numarasını boxa yazacaklarmış. Şimdi benim sormak istediğim.

1. bu imei numarası sadece yazılımsal olarak mı değişiyor? anakartın içine kalıcı olarak çakma gibi bir şey olamaz mı?
2. boxa yazmak ne demek, bunu yaptıklarında ben tekrar odinle android güncellemesi yaparsam eski kayıtlı imei'im tekrar uçar mı?
3. bu sorunum yüzünden telefonu sürekli rootlu olarak mı kullanmak zorundayım?

Telefoncuya sordum ama yanıtlardan pek bir şey anlamadım. Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Teşeşkkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.