Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1429
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anakart Tavsiyesi Max.400TL
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Başlıktada belirttiğim gibi en fazla 400TL ye çıkabilirim. Bu sınıra kadar anakartlar hakkında yorum ve önerilerinizi almak istedim.
Öncelikle Asus P5Q Deluxe düşünüyorum aklımda bu vardı. Fakat pek bilgi sahibi olmasam da bazı arkadaşlarımın DFI demesinden ötürü bu markayı da düşünmeye başladım fakat modelleri beni pek sarmadı. Özellikle Deluxe modelinde bulunan köprü ve mosfet soğutucuları, ayrıca 16fazlı güç sistemi beni en çok cezbeden yanı oldu.
Anakart üzerinde Quad serisinden Q9xxx bir işlemci düşünüyorum.(9550 yada 9650 indirimin yansımasına göre)
Aradığım özelliklerin başında Crossfire desteği ve yüksek OC performansı gelmekte.
Beklemekten bi yarar gelmeyeceğini gördüm. Zira 2 aydır ha düştü ha düşecek ha indirim geldi vs gibi sebeplerden sistem yükseltmesini bir türlü yapamadım.
Bu konuda sizin de görüşlerinizi almak isterim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerimkirli -- 28 Ocak 2009; 17:14:12 >

S
16 yıl
Binbaşı

faz olayı çok olması önemli değil size şöle açıklayım ki daha önce çok yazdım bunu: diyelim 1 elinizde 1 litrelik bidon var. diğer elinizde 2 tane yarım litrelik bidon var. sonuç olarak iki elinizdeki bidona toplam 1 litre su koyabilirsiniz. faz olayıda böledir yani paylaştırılır. anakart önerim okadar ud3p bakabilirsin. asus hakkında pek bilgim yok ama ud3p de kullanılan "2 kat bakır teknolojisi" anakartı daha dayanıklı, stabil ve serin yapıyor.

saygılar


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sizin Asus olduğu gibi benimde Gigabyte pek bilgim yok. Gerek ev, gerek işyeri gerekse eşe dosta kurduğumuz sistemlerde hep Asus tercih ettiğimden aklıma ilk gelen o oluyor. Hem göze hitap etmesi hem de uzun süreli tercihten gelen bir güven sözkonusu olduğu için. Hiç bu kadar kasmadan çok önerilen DS3r yada P5Q pro gibi kartları da düşündüm ama aradaki 100TL için olmuşken iyisi olsun düşüncesindeyim. UD3P yi de araştırma listeme ekleyeceğim.



F
16 yıl
Yarbay

Asus p5q deluxe iyi bir seçim.Dfi p45 t2rs+'da olabilir fakat 4 faz olmasının mosfetlerin sıcaklığı yönünden dezavantajı olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Binbaşı

Yada;
Asus P5E3 iX38=334 ytl





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By MuRaT -- 28 Ocak 2009; 17:48:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
16 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.