Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
35326
Cevap
1698799
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (21. sayfa)
D
9 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: of5

quote:

Orijinalden alıntı: docs

selam arkadaşlar 2013-2014 güz döneminden toplamda alttan 4 dersim var.bu dönem bu 4 dersten sınava giricem fakat aklıma takılan birşey var.bu alttan kalan dersler bu dönemin ortalamasına etki ediyor mu? ve diyelim ki güz döneminde alttan kalan derslerden yine kaldım fakat bu senenin diğer deslerinden aldığım notlarla ortalamam 2 nin üzerine çıksa alttan kalan derslerden geçmiş oluyor muyum yoksa ille de o derslerden geçmem gerekiyor mu? iyi akşamlar.

Dersi aldığınız döneme etki eder. Sınıf geçme değil ders geçme önemlidir. Ortalamanız 2.00 üstündeyse tüm dersleriniz ff harici dd gelse dahi hepsinden geçersiniz.

ff hariç diğerlerinden geçersiniz yazmışsınız peki ff olan ders ne olacak?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Yarbay

Her iki dönemin ortalaması toplanıp 2 bölündüğün de ortaya çıkan senelik ortalamanız 2 üzerinde olursa Dd ve Dc derslerinden geçiyorsunuz. Zaten okulun sitesinde öğrenci sayfasında bu bilgi yazmakta. Yani Derslerinizin ve notlarınızın olduğu sayfaya girince en altta yazıyor. En azından son baktığımda yazıyordu.




Bu mesajda bahsedilenler: @docs
N
9 yıl
Yarbay

İlk kez girdiğin için ara yok. Ara olayı aynı gün 6-7 ders den sınava girersen olur. Öyle olması içinde sınıf geçmiş olman fakat kaldığın bir kaç olursa ve o dersleri alttan alırsan olur. Sen ise 4 dersden sınava gireceğin için tek seferde o derslerden sınava gireceksin. Zaten ara olsa sınav giriş belgene bakarsan bunu anlardın. Belgende aynı gün için iki tane sınav saatı ve iki saat içinde farklı ders adları yazardı

1. sınıf derslerin sınavları sabah 2. sınıf derslerin sınavları öğlen yapılıyor. Yani hem birinci sınıftan hem ikinci sınıftan derslerin olsaydı iki sınav arasında ara olurdu. O sebeple senin gireceğin sınavlar arasında ara olmayacak.

Cüzdan, Anahtarlık, Metal para, Siyah Kurşun Kalem (Uçlu Kurşun kalemler de dahil), Kalem traş, Silgi ve hesap makinesi sınavda serbest. Yalnız hesap makinesin de Alfabetik tuş takımı (A,B,C....) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına yani EXE,STORE,RUN vb tuşlar bulunmamalı.

Zaten bu serbest olan şeylerin çoğu sınav belgesinde yazıyor. Metal para, Anahtarlık ve Cüzdan yazmıyor fakat onlarda yasak değiller çünkü belgede bunlarla ilgili olarak yasaktır şeklinde bir ibarede yer almıyor.

Zaten ben yıllarca işletme okurken sınavlara bunlarla girdim. Gecen sene de başka bölüm kazanınca sınava yine bunlarla girdim.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan bir sınav olduğundan devletin yaptığı sınavlardaki yasaklar bu sınavda yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 4 Aralık 2014; 22:56:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KendineAteist
A
9 yıl
Yarbay

değil %30 vize %70 final


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Thomas Anderson
A
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: brtgtrn

Öncelikle bugunku sınavda herkese başarılar. Dunku sınav benim de ilk tecrubemdi. İkinci universite kapsamında uluslararası ilişkiler okuyorum ve kafama takılan bir soru var. Cevaplayabilirseniz sevinirim. Bildiğim kadarıyla harf notu çan eğrisine göre belirleniyor fakat kaç kişi arasından bunu kavrayamadım. Dun aynı sınıfta bulunduğum kişiler benim sınıfım mıydı ? İkinci universite kendi arasında mı gruplandırılıyor yoksa sınavla gelenlerle de aynı sınıfta bulunabiliyor muyum?

tüm bölümündekilerle beraber alınıyor sadece girdiğiniz sınıf değil. iki sınav ortalamanız 45 üstü olursa çoğu dersten CC ve üstü notlarla geçerseniz ortalamanız 70 ve üstü olursa büyük oranda AA alırsınız. Tabi ki bu derslerin zorluguna ve insanların başarı derecesine bağlı. Ama genelde 40 ortalama yapanlar geçiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yüzbaşı

dostum onların alttan dersi olabilir bende sabah 9:30 da gırdım 10 da cıkısım vardı tek dersten , belki sana sınıf kalmadı öyle yaptılar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @smt_85
-
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

Peki arkadaşlar geçen sene sınava girenler ortalama ne kadar sürede belli olur sonuçlar ? 24-25 ocak final tarihlerimiz o zamana kadar planlı bir şekilde çalışmayı düşünüyorum bu vizede yeterince acemiydim ama soruların kolaylığını görünce kendimi biraz daha sıkıp alttan ders bırakmamak istiyorum.

Sınava 1,5-2 hafta kala açıklanır



N
9 yıl
Yarbay

Kimya zor bir bölüm diye biliyorum teprik ederim. Aslında ben Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu mezunuyum fakat Yalova Meslek Yüksekokulu Uludağ Üniversitesinin bünyesinden ayrıldığı ve sonradan Yalova Üniversitesinin bünyesine girdiğinden dolayı benim diplomamda Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu yazıyor. Girdiğim sene dikkate alınmış ama alınırken okuduğum okulun sonradan bünyeden ayrılmasıda dikkate alınmış o sebeplede direk Uludağ diye yazmışlar. Ben mezun olduğum sene okul hala Uludağ Yalova Meslek Yüksekolu diye geçiyordu fakat ben mezun olduktan 1-2 sene sonra okullar ayrıldı. Malum Uludağ Üniversitesinde Diplomalar 5 yılda bir basıldığı için diplomayo hemen alamadık o sebeple diploma basıldığı zaman iki okul ayrı olduğundan benim diplomada sadece Uludağın adı var. Diplomayı da 4-5 ay önce Yalova Meslek Yüksekokuluna giderek aldım. eğitim aldığım bina oraya ait olduğundan Uludağ Üniversitesi Diplomayı oranın öğrençi işlerine göndermiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @smt_85
N
9 yıl
Yarbay

Bu hafta zaten açıklanmasını beklemek hata.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Technotronic
T
9 yıl
Yarbay

Bu akşam 5 ten sonra yada yarın açıklanır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yüzbaşı

Bence açıklanmasın içimde çok kötü bir his var 15 falan alacağım gibi bir his.Özellikle inkılap tarihinden 15 alacakmışım gibi bir his var genelde sınav notlarımı tuttururum +-5 yada 10 puan


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
9 yıl
Yarbay

L
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese Günaydın;

Heyecanla geldim işe, hafta sonu unuturum dedim ama aklımdan çıkmadı.. Umarım bugün belli olur..
Artık rüyalarıma da girmeye başladı.. Bütün gün F5 yapıp dururum artık..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: lara_croft

Ben de
Şimdi de siteye giremeyiz o olur..

açıklansın da,siteye giremeyelim. belli bir yoğunluk olur, daha sonra o yoğunluk biter. yeter ki açıklansın, yoğunluğa razıyım



H
9 yıl
Yarbay

Bekleyelim arkadaşlar başka birşey yapamıyoruz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kunffbedfb

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Girmiyor halen beklemedeyiz. Akşam açıkladıklarıda olmmuştu arkadaşlar ümidinizi kesmeyin

akşam açıklandığı olmusturda saat 9 oldu zor sanırsam.

Geçen sene vizeler saat 22 de açıklanmıştı hocam



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl
Yarbay

Umut fakirin ekmeği,...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yüzbaşı

sistem açılmış ama sonuçlar hala yok



G
9 yıl
Yarbay

Dunyanin en zengin Üniversitesi yaptik kendilerini ama iki elleriyle bi siteyi dogrultamiuorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl
Yüzbaşı

Hoaydaaaaa ben inkılap tarihinden 10 aldım

Bu taktiği biliyordum da sınavda karar veremedim aslında. Keşke hepsini A işaretleseydim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zx6r