Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1073
Tıklama
0
Öne Çıkarma
amd surface format optimization bilenler baksın
S
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

nette "surface format optimization" için bazı oyunlarda açılsın denmiş bazılarında da kapansın denmiş. ne olduğunu bilen var mı, genel olarak kapalımı açıkmı tutarsak iyi olur.

filter mode : standart mı yoksa edge detect mi yaparsak iyi olur, standart default olarak seçili geliyor.

texature filtering quality seçenekleri arasında ne kadar fark oluyor.

antialiasing model de multisampling var onun yerine fxaa ekleyebiliyormuyuz catalisyt te bilgisi olan var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.