Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMD İşlemciler, Curve Optimizer, Curve Sharper
S
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Curve Optimizer veya Curve Sharper telpnloijisini kullanan var mı, teknolojiler ile hem undervolt hem de Expo Ddram kullanılabiliyor mu, ayrıca bu teknolojiler ile ne kadar performans artışından bahsedebiliriz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
geçen ay
Teğmen

9800x3d'i curve optimizer ile undervolt ettim ben. static undervolt denilen işlem, manuel herhangi bir değerle oynamadım. performans artışını bilmiyorum, ben hiç ısınmaması için yaptım (50 dereceyi geçmiyor hiçbir oyunda)

dramleri expo'da 6000 mhz'de kullanıyorum.



E
geçen ay
Yüzbaşı

amd 5600 işlemcim, yeni termal bakım yaptım ama havaların ısınması ile oyunlarda 93 derece oluyor acaba undervolt yapsam ısı derecesi düşer mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen ay
Yarbay

Montaj hatası yada biosta yapılan ayarlarda yanlışlık var

5800x3d gibi sıcak bir işlemciyi şu sıcaklarda 240mm soğutucu ile 75-76 da tutabiliyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @emc-2
E
geçen ay
Yüzbaşı

Stok Fan ile kullanıyorum montaj hatası yok ama biosta ne gibi bir ayar yapabilirim ?




Bu mesajda bahsedilenler: @MeGaDave06
E
geçen ay
Yüzbaşı

Stok fan ile kullanıyorum sanırım tüm sorun onda, çatı katında yaşıyorum ve evin sıcaklığı ortalama gece bile 27-30 derece arasında değişiyor. Sıvı soğutmaya geçersem sanırım bu sorunu çözebilirim. Ama dediğiniz ayarla akşam bakacağım teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @eskibirkurt
S
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Nasıl bir ayaarlamalar yapmak gerekiyor?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.