AMD'nin, ARM Coretx A-57 temelli 64 bit 20nm işlemcisi Amur hem Android hem de Linux çalıştırabiliyormuş ve 2015 yılında çıkabilirmiş. Firma daha önce Android pazarına girmeyeceğini açıklamıştı fakat Windows tabletlerin para kazandırmaması firmayı bu yola teşvik etmiş olabilir ?? Öte yandan Nvidia'nın bile zar zor tutunduğu Android pazarında AMD Amur ile nasıl bir fark yaratacak merak ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
http://www.digitimes.com/news/a20141003PD205.html
http://www.donanimcibaba.com/2014/10/amd-android-pazarina-amur-ile-girebilir.html
AMD'nin, ARM Coretx A-57 temelli 64 bit 20nm işlemcisi Amur hem Android hem de Linux çalıştırabiliyormuş ve 2015 yılında çıkabilirmiş.
Firma daha önce Android pazarına girmeyeceğini açıklamıştı fakat Windows tabletlerin para kazandırmaması firmayı bu yola teşvik etmiş olabilir ?? Öte yandan Nvidia'nın bile zar zor tutunduğu Android pazarında AMD Amur ile nasıl bir fark yaratacak merak ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.