Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
4928
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Amazon Hediye Kartı ve Axess Kombo
M
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Amazondan 600 TL hediye kartı aldığınızda 40 TL indirim kuponu veriyor. Axess kartınızla Amazon sitesinde 500 TL üstü alışveriş yaparsanız da 50 tl chip para hediyesi var. Başka kampanyanız varsa da chip para kazanabilirsiniz. Hediye kartı 10 yıl boyunca aktif oluyor parçalı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Yani en kötü 600 TL'ye 90 TL indirim fena değil. Amazon'un 40 TL indirim kuponunu en düşük 50 tl olan siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

Not: Ben fırsat paylaşıyorum bana ayar çekmeye çalışan kişi beğenileri alıyor :) Önceden hediye kartı alan kişi de kampanyadan yararlanmış demek ki herkese olabilir Amazon'un keyfine kalmış.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1940 -- 8 Ekim 2021; 12:54:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konunun başlığını ilk defa Amazon Hediye kartı alanlara diye düzeltmeniz uygun olur...
Yoruma Git
devasaldost - 3 yıl +12
B
3 yıl
Yarbay

link bu ama yeni hesapta bile uygun değilsiniz diyor, daha önce gift kart almadım.

https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=26449615031


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Binbaşı

https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=26449615031

bende neden 29 eylüle kadar yazıyor :)



O
3 yıl
Yarbay

E
3 yıl
Teğmen

40 TL değerindeki İndirim Koduna ("İndirim Kodu") hak kazanmak için, 7 Ekim 2021, 23.00 (Türkiye saati)’a kadar, tek siparişte, 600 TL ve üzeri değerde Amazon.com.tr E-Hediye Kartları satın almanız gerekmektedir. 40 TL değerindeki İndirim Kodunuz, Amazon.com.tr E-Hediye Kartları satın alındıktan sonraki 48 saat içinde e-posta yoluyla size ulasacaktır. İndirim Kodunuzu bir sonraki minimum 50 TL ve üzerindeki Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen uygun ürünlere ilişkin siparişinizde, ödeme adımında uygulayabilirsiniz. 40 TL değerindeki İndirim Koduna hak kazanmak için: (1) daha önce hiç Amazon.com.tr E-Hediye Kartı almamış olmanız gerekmektedir. (2) İndirim Kodu için uygun olup olmadığınızı görüntüleyebilmek ve kampanyaya katılabilmek için "KAMPANYAYA KATIL" butonuna tıklamanız gerekmektedir. (3) Amazon.com.tr üzerinden 1 Eylül 2021, 10:00 ile 7 Ekim 2021, 23:00 (Türkiye saati) arasında tek siparişte en az 600 TL değerinde bir Amazon.com.tr E-Hediye Kartı satın alın. Amazon.com.tr E-Hediye Kartlarının teslimatının ileri bir tarihe planlanmak istenmesi durumunda, ilgili Amazon.com.tr E-Hediye Kartlarının 7 Ekim 2021, 23.00 (Türkiye saati) tarihinden önce teslim edilmesi gerekir.
Kampanyaya katılımınızın Amazon.com.tr tarafından geçerli sayılması halinde, 40 TL değerindeki İndirim Kodunuz, Amazon.com.tr E-Hediye Kartı siparişinizi takip eden 48 saat içinde e-posta ile gönderilecektir.
İndirim Kodu, Amazon.com.tr E-Hediye Kartlarını satın almak için kullanılan Amazon.com.tr hesabının ilişkili olduğu e-posta adresine gönderilecektir. İndirim Kodu, 21 Kasım 2021, 23:55 (Türkiye) saatine kadar geçerli olacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla bir kez ve maksimum 40 TL değerinde bir İndirim Kodu kazanabilir. İndirim Kodu, müşterinin kampanyaya katılmak için Amazon.com.tr E-Hediye Kartı satın almış olduğu ilgili Amazon.com.tr müşteri hesabı ile daha sonra yapacağı 50 TL ve üzerindeki Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen uygun ürünlerde yapılan alışverişler için geçerli olacaktır. 40 TL değerindeki İndirim Kodu tek seferde 40 TL olarak kullanılmalıdır.
İndirim Kodu, Amazon.com.tr'de listelenen, Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen uygun ürünlerin satın alınması için Amazon.com.tr'de kullanılabilir. İndirim Kodları ve promosyon ödülleri; üçüncü taraf Satıcılar tarafından satılan ürünler, dijital ürünler, Amazon.com.tr E-Hediye Kartları, Amazon.com.tr Hediye Kartları, bebek ve bebek maması satın almak için, teslimat maliyetleri veya hediye paketleme maliyetleri karşılığında kullanılamaz.
İndirim Kodu başka bir promosyon teklifiyle birleştirilemez.
Tek seferde en fazla alınabilecek E-Hediye kartı tutarı 5.000 TL’dir.
Amazon.com.tr, kampanya koşullarını değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.
Bir İndirim Kodunu kullanarak sipariş verirseniz ve ardından o siparişi iade eder veya iptal ederseniz, İndirim Kodu iade edilemez veya yeniden kullanılamaz.
İndirim Kodu devredilemez, yeniden satılamaz veya nakde çevrilemez.
Amazon.com.tr E-Hediye Kartları, Amazon.com.tr veya Amazon.com.tr üzerinden satış yapan diğer satıcılar tarafından listelenen ve satılan uygun ürünlerin satın alınması için Amazon.com.tr web sitesinde kullanılabilir. Tüm hüküm ve koşullar için bkz.www.Amazon.com.tr/gc-legal (http://www.amazon.com.tr/gc-legal).
Amazon.com.tr İndirim/Promosyon Kodu Hüküm ve Koşulları ile Kullanım ve Satış Koşulları geçerlidir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 yıl
Yarbay

Amazon kampanya linki->
https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=26449615031




Bu mesajda bahsedilenler: @KSK_istayfa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.