Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
607
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: amatörüm!!makine almak istiyorum!!yardım!! (2. sayfa)
A
17 yıl
Binbaşı

Tavsiye edilen 4 makinanında kıyaslama linki burada mevcut,

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=casio_exz75%2Csamsung_nv3%2Csony_dscs800%2Csamsung_s850&show=all

Casio ve Samsung nv3 küçük sensörlü makinalar. Tele değerleri daha düşük, 114 mm. Casio da makro 10 cm. yani diğerlerine nazaran daha düşük bir değer. Diğer makinaların makro performansı daha iyi. Ayrıca hepsi büyük LCD li makinalar ancak Casio nun LCD çözünürlüğü biraz daha düşük (sizin için ne kadar sorun olur bilemem) Ayrıca büyük sensörlü olan Sony ve Samsung s850 nin diyaframları daha açık, bu da içeri daha iyi ışık almaları demektir.

Bana göre Caiso ve nv3 ü bu kıyaslamalarla elemelisiniz (boyut sizin için sorun değil ise, kaldı ki çok aman aman farklar göremiyorum. sadece Sony biraz daha kalın)

Sony ile s850 nin makro değerleri çok yakın. Sony telede çok az daha önce. Ancak s850 de diyafram ve enstantane öncelikli modlar mevcut. Ayrıca s850 daha ince (sanırım sizin için önemli) Sony de dahili hafıza daha büyük ama ne kadar önemli, hafıza kartı olmazsa olmaz neticede

Bana göre küçük sensörlüleri eleyin (diğer değerleride iyi değil zaten)

Diğer ikisi çok yakın olmasına rağmen sanırım Samsung s850 size daha yakın. Ama son karar size ait


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederim.ama ben bugün bi model gördümm ona hayran oldum ve paramı enkleştirip alıcam işallah.canon ixus75 fiyatınada 500 dedi.biraz babamdan destek görmem lazım tabii :))



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.