Z

Onbaşı
13 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
16 yıl
n81 2 gb mı E65 mi n80 mi??
arkadaşlar w-lan özellikli bi telefon almak istiyorum..bu üçü arasında kaldım. n81 2 gb--e65--n80 bide 6500 slide war unutmuşum yazmayı.sizce hangisi alınmalı??kullanan arkadaşlar warsa yardımcı olabilirler mi..çok karasızım..
Z
16 yıl
wi-fi li ve istiridye tipi tel. yok mu yahu?
arkadaşlar telefon almak istiyorum ama bulamıyorum istediğim gibi.yardımcı olursanız sevinirim..aradığım özellikler şunlar..

---wi-fi olsun
---istiridte tipi öncelik ama kızaklıda olabilir..ama istiridye tipi olsa daha iyi
---kamerası önemli değil
---ses kuvvetli olmalı cızırtısız net ses
--nokia öncelik ama sony ericsonnda olur..motorola istemiyorum..

yardımlarınızı bekliorm..saolun varolun şimdiden
Z
17 yıl
olympus kullanıcıları burayaa!!
arkadaşlar bizimde bir paylaşım başlığımız olsun istedim.yorumlarımızı,resimlerimizi,sorularımızı paylaşalım bu başlıkta..ben dün aldım makinemi daha çok yeniyim..olympus mju 820 makinem.çok araştırdım sonunda buna karar kıldım henüz bilemiyorum iyimi yaptım kötü mü..yakında inşallah yapcam yorumlarımı.sizlerde görüşlerinizi yazın..bol fotolu günler
Z
17 yıl
amatörüm!!makine almak istiyorum!!yardım!!
arkadaşlar meraba.yeni bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.öyle derin bilgilerim yok fotoğraf makineleri hakkında hatta sıfırım diyebilirim.internette kendime göre araştırmalar yaptım kafam allak bullak oldu.bu konuda yardımlarınızı bekliorum..kendime göre bişeler düşündüm en azından bütçe olarak 500ü geçmemeli die düşündüm.bide ekranı büyük olsun istiyorum.2,5" fln..ince şık her zaman yanımda taşıyabileceğim bişey olsun.anlayacağınız üzere cidden professyonel amaçlı bi istek diil bunlar yardımcı olur önerilerde bulunursanız çook mutlu olcammm.şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.