Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
547
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Am5 İçin Deneme Siparişi Verdim
S
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ASRock A620M-HDV/M.2+ Anakart (Kargoda)

Ryzen 7600 İşlemci (Kargoda)

32 Gb Ddr5 6600 CL34 Ramler (Mevcut)

İd Cooling SE-224-XTS (Mevcut)



Can sıkıntısından sistem toplayayım dedim. ddr5 6600 cl34 ram ve a620 anakart ne yapar merak ediyordum alayım kendim göreyim dedim.


a620 lerde curve optimizer olmadığından ryzen 7600 nasıl soğuk çalışır bilmiyorum ama test etmesem olmazdı.

gelsin bilgilendikçe konuya da eklerim.

sistemi beğenirsem 7800XT alırım oyun moyun takılırız oğlanla.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 ay
Teğmen

iyi aksamlar, ayni anakartin + olmayan modelini aldim. nasil bir sorun varmi? memnunmusun? 7500f le kullanacagim sence isimi gorurmu? siparisini vermistim muhtemelen yarin gelir. deneyimlerini paylasabilirsen harika olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 ay
Binbaşı

A620 - 9800x3d stok fan testi istiyorum🤓



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

+ olan modelinde vrm ler üzerinde soğutucu var. 7500f işlemcide çok fark etmeyecektir. Benim kullandığım model çok stabildi. Hiç hata ve sorun yaşamadım. O dönem çevremde birçok kişiye aynı düzeneği kurdum. Herkes çok memnun. Sizide üzecek birşey yaşayacağınızı düşünmüyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @googlecan
S
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuya bahis anakartin 7800x3d ile kullanıldığını birkaç videodan anımsıyorum. Problem olmayacaktır. Stock olayına gelince macera olur gibime geliyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kaos_3492
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.