G

Teğmen
30 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 ay
Gunluk kullanimda windows 10 hala guvenlimi
Başlıkta da yazdığım gibi günlük kullanımda Windows 10 hala güvenli mi değil mi Onu merak ediyorum.

biliyorsunuz artık 2025 yılı itibariyle güvenlik Güncellemeleri almayacak fakat günlük işlerde kullanılan bir bilgisayarda sıkıntı olur mu? örnek olarak YouTube ya da haber siteleri ve oyun için kullanılacak bir bilgisayarda güvenlik Güncellemeleri çok önemli mi? Ayrıca online alışveriş yaparken kredi kartı bilgilerime girmem tehlikeli mi?

Onumuzdeki 2-3 sene windows 10 kullanmayi planliyorum. Sizce ileride problem cikarmi?
G
4 ay
Asus Monitor ASCR yi Kapatin
Pc yi yukselttim sirf akici oyun oynayabileyim diye. Fakat garip bi sekilde hala fare tepki gecikmesi yasiyordum tum oyunlarda. Bi moniyor ayarlarina bakayim dedim ascr diye bir sey gordum. bu ayar ayni zamanda, karanlik bir yere bakiyorsaniz parlaklik ayarini kendi kendine dusuruyor ve konstrat ayarlariyla oynuyor. soz de daha iyi gorsel deneyim sunmak icin ama tamamen sacmalik. ASCR yi kapattiktan sonra oyunlar hem biraz daha akici oldu hem de fare tepkisi inanilmaz iyilesti. uyari maksatli actim konuyu. herkese iyi forumlar.
G
4 ay
MSI B550-A Pro ve ryzen 5700x
bu anakart ryzen 5700x le iyi calisirmi. bir sikinti cikarirmi? daha da onemlisi anakartin ses karti fps oyunlar icin yeterlimidir?
G
11 ay
Kartal metrosu kacta aciliyor
herkese iyi forumlar, cuma sabahi sabiha gokcende 7:45 ucagim var. sabah kartal metrosundan ilk tren kacta geciyor bilgisi olan varmi? bosuna takisye para vermek istemiyorum.
G
geçen yıl
Vatan Bilgisayar Eksik Parcali Urun Satti
Iyi forumlar. Gecen hafta Vatan Kadikoy subesinden asus TUF GAMING VG249QL3A 
monitor satin aldim.

Satin almadan once de olu piksel kontrolu yaptik. Monitor gayet guzel onda sikinti yok sadece kozmetik oldugunu dusundugum bir parcasi eksik cikti. Fotoda gorebilirsiniz. Ayni gun satin aldigim subeyi aradim durumu acikladm. Satici arkadas saga sola bakti belki dusmustur olu piksel testi yaptigimizda diye ama bisey cikmadi. isterseniz degisim yapalm dedi. bende ugrasmak istemedm etkisiz bir parca icin ve garantiyi etkilemez sandim. Faka emin olmak icin bugun asusu aradim ve dedilerki " eger degisim olmasi gerekiyorsa o parcada lazim olacak" bende durumu acikladim. Asus sorumluluk kabul etmiyor. onlara gore kutuda eksik cikamaz. vatanda diyorki biz iade kararini asus verir biz bisey yapamayiz.


iade degisime gondersem ne olacagi belli degil ve cok zaman alacak. 2 tarafta topu birbirine atiyor. Asusun sitesinden mail attim bakalm ne olacak. Bu durumda ne yapabilirim fikri olan varmi. Sacma sapan bir duruma dustum.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
9 yıl
samsung telefondaki whats up yazismalarini pc ye aktarma
sorunum basliktaki gibidir. samsung s3 telefonumdaki whatup yazismalarini bilgisayarima aktarmak istiyorum. nasil yapabilirim adim adim anlatirsaniz cok iyi olur.
G
9 yıl
acer aspire hd 4400 surucu guncelleme sorunu
forumda baktimda bulamadim. acer aspire e15 e5 modelini kullaniyorum. yaklasik 2 sene once satin almistim. ekran kartinin surumu 10. intelin websitesinde 15. yani arada buyuk fark var. surucuyu indirdm yuklemeye basladim. yukleme sonunda hata verdi. ingilizce olarak manufactor and permission gibisinden bir seyler vardi. anladigim kadariyla firmanin kendi koydugu bi kilit sistemi vardi. bi yerde driveri sil yeniden yukle diye bi yorum vardi. onu yaptim. bu sefer hata gelmedi ama surucu versiyonuna baktigimda hala ayniydi yani bi onceki eski surucuyle degerleri ayniydi. isin garip yani acerin websitesinde son guncel driverlar yok. 10.0 var.

aceri aradim dedm boyle boyle. dedilerki uzaktan bilgisayariniza baglanicaz 65 pound(ingilterede yasyorm) ucreti var. sinirden kapadim telefonu. yokmudr bunun cozumu.
G
11 yıl
Bioshock İnfinite hd 4890 oynanış videosu
hd 4890 nın hala güçlü bir kart olduğunu göstermek için çektiğim 10 dk lık videodur. Videonun açıklama kısmında kaç fps aldığım ve pc nin özellikleri yazılıdır. İyi seyirler.
http://youtu.be/b96wdh614hs
G
11 yıl
Bioshock İnfinite hd 4890 oynanış videosu
hd 4890 nın hala güçlü bir kart olduğunu göstermek için çektiğim 10 dk lık videodur. Videonun açıklama kısmında kaç fps aldığım ve pc nin özellikleri yazılıdır. İyi seyirler.
http://youtu.be/b96wdh614hs
G
11 yıl
wordpad a4 tek sayfa yapma
yarına yetiştirmem gereken bir ödev var. bazı konu başlıklarını tek sayfa yazmam gerekiyor. wordpad ı biraz kurcaladım ama bulamadım çözümünü. bilen arkadaşlar 2 dk açıklarsa iyi olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.