Herkese iyi günler. İş için Kırklareli Pınarhisara bağlı yenice köyüne yerleşmiş bulunmaktayım. Ama internet sağlayıcıların sitelerinden baktığımda altyapı yok diyorlar :) Telefon olan yer nasıl internet olmaz anlamadım. Benim kesinlikle internet bağlatmam gerekiyor ama uzaynete 500 lira veresim yok. Nedir alternatiflerim. Fikri olan yada bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bağlı bulunduğunuz il ilçe de anten yoluyla wifi satan firmalar oluyor onları bir araştırın. Çok fazla internet kullanımınız yoksa, Bimcell'in taahhütsüz 43 TL karşılığında sattığı 15GB lık interneti satın alıp kullanabilirsiniz. Ben denedim 1 ay yetiyor, hatta son 3 gün kala 6gb internet kalmıştı, film falan indirmiştim.
Cevaplar için teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucunda öğrendim ki köyde altyapı var. Yan binadan da wifi sinyali geliyor. Sadece bulunduğum ev yeni olduğu için telefon hattı çekilmemiş. O yüzden altyapı yok. Başka bir ildeki yazlık evde de aynı sıkıntı vardı. 4. Yıldayız hala yan binada olan kabloyu bize uzatmadılar :) Hatta bir ara bir adam geldi 300 lira karşılığında kablo bağlayacağını söyledi istemedim. Çok daha fazlasını ödeyip anten ile internet veren bir firma ile anlaştım. Bedava olan ve hakkım olan bir hizmete para ödeyeceğime böyle bir yola gittim. Burada da senelerce beklemeye niyetim yok mecbur süperbox yada redboxa yönelicez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >