Uzun bir zaman aradan sonra ilk defa yerli bir eşyaya karar verip bir kaç sene önce bunun Arçelik versiyonunu almıştım. Blomberg* versiyonu ABD'de de pazarlanıyordu.
Derin dondurucu, tasarımı, hacimlerin planı, gürültü seviyesi iyi. Ama buzdolabı performansı tel dolaptan hallice. Kapak açılınca ısınıyor normal olarak ama kendi ölçümlerime göre 5°C'ye tekrar düşmesi saatler alıyor, ideal olan 3°C sabaha karşı bile mümkün olmuyor.
Yazlık biraz sıcak, ama 30°C'nin de pek üzerinde değil. İlk kullanım talimatına uyuldu, ilk 24 saat kapağı hiç açılmadı. Kapasite üzerinde yüklenmiyor, hatta aile kullanımı değil. Voltaj 220'den pek uzak değil. 218~222V arası. Ama içindekiler çok çabuk bozuluyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >