Jack Jones, 10 numara markadır. Gözün kapalı alabilirsin derim oldukça kaliteli ve orijinal tasarımları vardır. Boyner mağazalarında bulabilirsin orada satıyorlar. Pull And Bear mağazası hakkına pek fikrim yok ancak oradan giyinen arkadaşlarım iyi bir marka olduklarını söylüyor.
Bunların haricinde;
Vakko mağazalarını da önerebilirim ancak fiyatları biraz uçuktur ve ürünleride kalitelidir. Kundura ayakkabıları için kuşkusuz Kemal Tanca markasını öneririm. Çok sağlam ayakkabı çeşitleri mevcuttur. Daha çok spor, günlük ve gezmelik ayakkabı ise Columbia ve Camper markasını tek geçerim.
Oooo K.B.R.O Reyiz seni niye otomobil genelde göremiyoruz artık ?
Bu arada ben Pull&Bear tavsiye ederim.Bazı t-shirtleri kalitesiz olabiliyo ama özellikle supra ayakkabıları çok sağlam.Bershka'da iyi.Jack Jones'in tasarımlarının çoğu kötü.
Jack Jones, Pull and Bear nasildir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >