Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
15
Cevap
1495
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alt Yapı Çalışması İçin Tüketici Mahkemesine Şikayet Edilirmi?
K
6 yıl (1069 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim apartmanımda İnternet olmadığı için 3 yıldır alt yapı çalışması için bekliyorum, dilekçe, Twitter, bimer, cimer btk hepsine başvurdum ama sonuç alamadım, bunun için tüketici mahkemesine gitmeyi düşünüyorum bu sebepden mahkemeye başvuru yapılabilirmi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl (333 mesaj)
Yüzbaşı

E
6 yıl (257 mesaj)
Teğmen

yeni binalarda interlet altyapı zorunluluğu linki incelerseniz 2015 yılında zorunluğu olacağı haberi yapılmasına rağmen herhangi bir girişim olmamış müteahhit internet altyapısı bağlattırmamış çalışma olmasını beklemek dışında mahkemeye gitmeniz farketmez altyapı almak sorumluluğu size ait zorla verilmiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.