Almanya'da araç fiyatları oldukça uygun. Almak istediğim araç ya ford Fiesta ya da Skoda Fabia. ikinci el alacağım o zaman bir hayli uygun oluyor. Türkiye de bu aracı kullanmak için vergiler vs.. ne kadar ödemek gerekiyor. plaka değişimi vs.. derken astarı yüzünden pahalıya mı gelir? bilgisi olan varsa, paylaşım olursa sevinirim. teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Türkiye de bu aracı kullanmak için vergiler vs.. ne kadar ödemek gerekiyor. plaka değişimi vs.. derken astarı yüzünden pahalıya mı gelir?
bilgisi olan varsa, paylaşım olursa sevinirim.
teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.