Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
140
Cevap
10728
Tıklama
84
Öne Çıkarma
Cevap: Allah kimseyi bu ülkede oto sanayiye-hastahaneye-adliyeye düşürmesin-edit (8. sayfa)
J
2 yıl (4811 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

işin başında yıkama yağlama yaptığı için sanıyorumki o adam hep böyle.ama bunlar hatasını söyleyene kadar usta.söyledikten sonra ise öküze dönüşüyor.zorla yap demedim yaparmısın dedim tbiki en basit iş dedi ve öyle yaptırdım.güler yüzlü bilgilendirici konuşuyordu.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
J
2 yıl (4811 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

işin espirisi bir yana farın kasasını zedelediği için geçenki yağmurda farın içine bir su bardağı kadar su girdi.içini temizlemek için çok çaba harcadm ve üzerine yeniden silikonçektim.şuan su almıyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nk061
G
2 yıl (7199 mesaj)
Yarbay

Sanayi içinde siz iş yapamayan adamlara yönlendirmemeniz lazım , iş yapan adamı siz bulamayacaksınız da kim bulacak sanayi içinde hergun olan sizsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @brkprlk35
G
2 yıl (7199 mesaj)
Yarbay

Bu bahsettklerin zaten 21. Yüzyıldaki en önemli şeyler. Kısaca Allah kimseyi Türkiye'ye düşürmesin bu ülke içten çökertildi mlsf. Sanayide usta diye gidiyorsun adam bibyeri yapıp bı yeri bozuyor her hafta sanayiye git gel yapıyorsun. Nitelikli dolandırıcılığa maruz kaliyorsun ama ispat edemiyorsun ustalar zengin oluyor misal



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl (758 mesaj)
Yüzbaşı

Şu sağlık, usta, el işçiliği falan olayları gerçekten tüm dünyada büyük problem, Türkiye bu konularsa nispeten bayağı iyi bile kalıyor.

Cidden bunun bilimsel sebebini bilemiyorum. Yani Avrupa'da falan iyi ustalar çoğu beyaz yakalıdan iyi kazanıyor ve ona rağmen paranla iş bilr yaptıramıyorsun diyorlar.

Bu işler çok zor mu, ya da çok iyi yetenek mi istiyor anlamıyorum ama arz talebin bu kadar bozuk olması çok tuhaf.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
2 yıl (4811 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

bir spoiler taktırdım arabaya üzerinde lamba var. lamba bağlamak için oto elektrikçiye sordum nasl bağlanıyor diye
bana dediki stop lambasındaki fren lambasına kabloyu sıyırıp kesip ek yaparız dedi.
ben bir elektrikçiden kablo ucu için dişi ve erkek soket aldım. 2 hattı tek kabloya ne kesme ne biçme yapmadan bağladım.
yani yapılan işçilik bizim ülkede gerçekten kötü.sen ona bunu söylediğinde diyorki sen bana üç kuruş veriyorsun ama on numara işçilik bekliyorsun diyor.
aynen dediği böyle.halbuki sana işin fiyatını veren kendisi.sen nerden bileceksinki adamın ne derece iyi bir iş çıkaracağını.soruyorsun bu nekadar.söylüyor yaptırıyorsun .
kötü oluncada bu paraya bukadar diyor.Kendin yapabileceğin ne varsa kendin yapacaksan hasta olmayacaksın belaya bulaşmayacaksın bu ülkede.o zaman rahat edersin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sözlük Sevdalısı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.