Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
700
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Alınacak Telefon Olmaması
G
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

şu an düşündüm de telefon değiştirecek olsam ciddi ciddi beğenerek kullanacağım bir telefon bulabilecegimi sanmıyorum. Sebeplerine gelecek olursam: her ne kadar şuan çin malı telefon kullanıyor olsam da (moto z play), çeşitli güvenlik endişelerinden dolayi bir daha hiçbir Çinli marka almamaya karar verdim (xiaomi, vivo, huawei, oppo, meizu...) güncelleme delisi değilim ancak bu markaların hem güncelleme konusunda yaşattığı sıkıntılar hem de yüksek sar değerleri beni satin alıp almama noktasında etkiliyor. bir keresinde, aldığım yuksek sar değerli oneplus telefon yarim saatlik kullanimdan sonra baş ağrısı yapmaya başlayınca hemen iade etmiştim (sar degerinin etkisiyle mi yoksa ekranla ilgili mi bilmiyorum)

-cinli markalari eledikten sonra Samsung'a gelecek olursam daha önceden yaşadığım sıkıntılar; cevremde note serisi telefon kullananların memnuniyetsizlikleri ve internette yapılan "Samsung'a o kadar para verilmez, ara yüzü cok kötü, fiyatı cok cabuk dusuyor" yorumlardan sonra samsungu da listeden çıkartmak zorunda kalıyorum. Ki gerçekten Samsung markasi bana hicbir zaman örn. Sony kadar kalite hissi vermemiştir, o yuzden mecbur kalmadikca tercih edeceğimi düşünmüyorum.

-apple telefonlari işletim sistemi beni resmen bunalttigi icin hic listeye bile koymuyorum, onu da elemis oldum.

-htc, lg ve sony gibi eski zamanların guzel markaları artık yavas yavaş bitme noktasına geldiği ve her yeni telefonlarında cok değişik sorunlar bas gösterdiği için istesem de tercih edemiyorum.

geriye de zaten maalesef marka kalmıyor. insan bir eskinin zarif, estetik sony Ericsson telefonlarına bakıyor bir de şimdinin hepsi birbirinin aynı, sar bombası, estetikten yoksun Çinli telefonlarına ve üzülüyor.

her aldığı telefonu en az 3 yildan fazla kullanan ve kesinlikle satmayip, cekmesinde saklayan biri olarak sizlere içimi dokmek istedim. herkese sevgiler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

param hazır 1 aydır telefon araştırıyorum gerçekten bulamıyorum şaomi de seçenek çok ama ne bilim acayip itici gelmeye başladı adamlar arka tasaraım iphone çakması telefon üre...
Yoruma Git
Yorumun Devamı fabrizo - 5 yıl +4