Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
57
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alien: Isolation ve Hand of Fate 2 Epic Games Store'da Ücretsiz
B
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
 
Birinci şahıs hayatta kalma korku gerilim oyunu Alien: Isolation ile karanlık ve hayali bir dünyada geçen dungeon crawler oyunu Hand of Fate 2 bu hafta Epic Games Store üzerinde ücretsiz.

Oyunları aşağıdaki bağlantılardan kütüphanenize ekleyebilir ve indirmeye başlayabilirsiniz. 29 Nisan 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphaneye eklediğinizde oyunlar sizde kalıyor.
 
29 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store'da Idle Champions of the Forgotten Realms için 100 dolar değerindeki eklenti ücretsiz olacak.




F
3 yıl
Yüzbaşı

epigin 78998. kez alien Isolation vermesi :D değirmenin suyu kurumaya mı başladı ne.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yarbay

Beleş verse suç, senin önceden beleşe aldığın oyunu başkaları için gene beleş verse yine suç :) Bi karar verin hacılar ya :)



H
3 yıl
Yarbay

Yalnız haftaya vereceği içerik gerçekten çöp gibi duruyor. Artık ücretsiz oyunlara bedava eklenti verdiği kısımlara geldiysek yavaştan bedava oyun olayını kapatacak gibi duruyor. Şöyle yaz indirimlerinde de 3-4 tane büyük ve efsane AAA verse ve öyle kapatsa ayrı efsane olur tabi.



J
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: FU-Frank Underwood

epigin 78998. kez alien Isolation vermesi :D değirmenin suyu kurumaya mı başladı ne.
Senin de E pig esprisini 78998. kez yapman...



C
3 yıl
Teğmen

Bunca zaman bedava oyun vermesi bile kral hareketti fakat herşeyin bir sonu var, zaten Epic Games tamamen zarar ediyormuş bu bedava oyun dağıtımından dolayı. Bunun yerine hızla Steam gibi sosyal bir platform yapmaları gerekli.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.