Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
785
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alarm kendi kendine devreye girmesin
K
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar aracımı 2.el aldım.Üzerinde alarm vardı.Belkide ben bilmiyorum. Kilit açık düğmesi kapıları açıyor ve alarmı devreden çıkarıyor. Araç içine oturduktan 20-25 saniye sonra alarm kendiliğinden devreye giriyor. Ama kapılar kitlenmiyor, kontağı çevirince başlıyor ötmeye. Veya içinde oturuyoruz, ikide bir alarmı devreden çıkarmak gerekiyor. Bazende herşey normal kendiliğinden devreye girmiyor.

Markasını bilmiyorum sustalı kumanda.Kilit açık, kilit kapalı ve ortada susturma butonu var.Kapıları açınca dörtlüler yanıyor. Ayrıca sigortaların olduğu kısımdaki alıcıda min/max ayarı var çevrilerek ayarlanan, buda ne işe yarıyor bilmiyorum.Bu kumandadan bir tane daha nerde yaptırabilirim internet üzerinden.Varmı anlayan? Biraz karışık ve uzun yazdım galiba ama benim için büyük sorun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

_
14 yıl
Yarbay

Bir elektirkçiye gidip söktür at. alarm zaten ucuz, kumandanın yenisi onun kadar para eder...

Ya da anahtarcıya git, belki örnek olmadan sahip olduğun anahtarın çipine kodu ekleyebilirler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.