Bu konu hakkında epeydir aklımı kurcalayan bir husus var beyler, malum araç fiyatları uçuyor, peki al satçı kardeşlerimiz. parayı nasıl döndürüyor? Örnek vereyim 1 milyon liramız var bu işe gözü kararttık gireceğiz. Ne satılıyor abi en çok ? B sınıfı otomatik. 1 polo 1 Clio 1 tane de Yaris aldık diyelim, ortalama 330ar bin TL. Bu arabaları 15 gün içinde ortalama 10ar bin TL karla sattık, masrafları saymıyorum. 1 milyon 30 bin liramız oldu. Asıl sorun burada başlıyor, aynı araçlardan almaya karar verirsek 1 milyon 30 bin lira yetmiyor. Sınıf değiştirip mesela 2 tane c sınıfı mı alınmalı? Yoksa dışardan para mı eklemeliyiz? Ya da sattığımız üç arabadaki 10 bin kâr çok mu az, bu işle uğraşsın uğraşmasın herkesin bir düşüncesi vardır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bir mal alırken kazanılır satarken değil. Al satçı araç alırken,
Misal bir aracın piyasası 300 bin TL ise al sat yapan birisi 280 bin TL’den ya da daha düşük bir rakamdan alıp. Aracın eksiklerini tamamlayıp. Oto kuaför, aksesuar yapıp satar.
Paranın değerini korumak istiyorsan al sat yap. Bakma buradaki, cebinde parası olmayanlara,
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >