Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
197
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AKVARYUM
X
14 yıl (7 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar 500 litrelik malawi tankım var yaklaşık 1 ay önce dişi yaşayan kayamdan yavru aldım ancak yavruların çoğu seri bir şekilde öldü ve geriye 5 tane kaldı bu 5 yavruyu 1 ay boyunca 90 litrelik yavrulukta bıraktım ve dünde ana tanka geçirdim ancak bir tane yavru yan yüzgeçlerinden birisini kullanmıyor vücuduna yapışık şekilde tutuyor yıllardır akvaryum beslememe rağmen böyle bir olaya ilk kez şahit oldum aynı zamanda balık fazla da hareket etmiyor acaba sorun ne olabilir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl (22820 mesaj)
Yarbay

www.akvaryum.com a sorarsan yardımcı olurlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.