Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
2032
Tıklama
17
Öne Çıkarma
akşamları internet kısıtlanıyor
A
6 yıl (32 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

iyi günler arkadaşlar türknet akşamları saat 20:00 ile 00.00 arası throttling uyguluyor türknet 100 mbps vdsl kullanıcısıyım benimle beraber aynı sorundan muzdarip olan kim varsa buraya yazabilir. bilen arkadaşlar varsa yeşillendirebilirmi. son 10 gündür böyle
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
bunların alayı böyle. açıklarını kapatıp altyapılarını geliştirmek yerine giderleri kısıtlamak için gelirleri kazandıkları müşteriye çökmeyi hakir görüyorlar. B...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Beauregard - 6 yıl +14
B
6 yıl (96 mesaj)
Çavuş

bunların alayı böyle. açıklarını kapatıp altyapılarını geliştirmek yerine giderleri kısıtlamak için gelirleri kazandıkları müşteriye çökmeyi hakir görüyorlar. Btk gibi kurumlar ise tüketicinin hakkını korumak yerine sömürücünün tarafında durmayı seçiyor. Forumda bu konu hakkında bilgili arkadaşlar umarım size cevap verir.



M
6 yıl (227 mesaj)
Teğmen

Genelde akşam 19:00'dan sonra sorunlar baş göstermeye başlıyor. Aynı sorundan müzdaribim konu sahibi zaten sokak arkadaşım. 2 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu. son 1 hafta bu sorunlar çok olmaya başladı. örnek veriyorum CS:GO oynuorum oyun içindeyim belirli bir rounda kadar 50MS yurtdısı sunucu oldugu için sorun olmaya bi başlıyor 150MS sabit hemen hız testi yapıyorum down hızım 35'ten 15-20 lere çıkıyor 10-15 ping ms 80-90ms lerde. sonra Türknet oimden yazıyoruz sorun var diye adam sonraki gün öğlen gibi bana yazıyor efendim sorun yok pişkin pişkin birde sorun yok demezmi biz bi tarafımızdanmı uyduruyoruz bunları anlamadım gitti. bide demezlermi ping ms sürelerine müdahale edemiyoruz bilgisayarınızda virüs vardır bla bla bla 28 yaşındayım 15 senedir aktif bilgisayar kullanıyorum aynı zamanda bu işlerin nasıl ilerlediğinide bilirim. bilişimciyim boş boş konuşup insanın canını sıkmaktan baska birşey yaptıkları yok.@TurkNetDestek

Şimdi yetkili gelicek dicek tracert atın yok cart yok curt oim'den gönderin ekip incelesin tamam incelesin incelesinde sorun yok diyorsunuz baktığınızda bana sorun varken sorun var diyin kardşeim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert478 -- 19 Eylül 2020; 20:23:51 >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
E
6 yıl (3686 mesaj)
Yarbay

bende aynı mahallede oturuyorum şuan baktım benimde hızım kısıtlanmış durumda 93-7.50 çıkan testler 35-7.50 çıkıyor normal saate pingim 10 oluyor şuan 18 ping var netspeedden kısıtlama yüzünden ayrıldım buna geçtim sorun olmuyor diye bunlarda başladı yapmaya yakında 20-30 lira fazla verip türk telekoma geçirtecekler zorla



T
6 yıl (44202 mesaj)
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için online işlem merkezinden destek kaydı açarak bildirmenizi rica ederim. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
6 yıl (186 mesaj)
Teğmen

Bende uydunet kullanıyorum. Akşam eve gelince internetim %25 e düşmüş oluyor :D. Yatınca düzeliyor. %75 kesinti uyguluyor adamlar asdf. 2020 bitecek, uğraştığımız şey bunlar. 110ttl ücret alıyorlar birde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 20 Eylül 2020; 13:37:26 >

A
6 yıl (32 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için online işlem merkezinden destek kaydı açarak bildirmenizi rica ederim. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.
destek kaydı açtım dikkate alan yok



M
6 yıl (227 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için online işlem merkezinden destek kaydı açarak bildirmenizi rica ederim. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.
Açtığımızda birşey değilşmyior. sorun olduğu zaman yazıyorum adam bana 12 saat sonra cevap veriyor sorun yok diyor :D problem geçince sorun olmaması normal değilmi ?
Birde diyorsunuz oim'deki hız testinden 3 tane yapın gönderin siz çok uyanıksınız ordaki hız testi direkt olarka kendi sunucunuza baglı sorun olduğu halde bile orası sorun yokmuş gibi gösteriyor.
örnek veriyim. Geçen akşam yine bu sorun oldu değerlere bakın saçmalığa bakın

Olması gereken Değerlerim 10-15MS 35/6 down/up

Sorun olduğu zamanki değerler ve saçmalıklar
speedtest.com 70-90MS 15/20 Down/up
Oim hıstesti npref 10ms 35/6 down/up
Şahsi olarak kullandığım cmd tracert sonuçlarında google.com 80ms oynadığım TR sunucu 10MS'ten 50MS'e çıkıyor Yabancı sunucu 50ms'ten 150MS çıkıyor.

Şimdi burda kim kimi kandırıyor ? destek kaydı açtığımda bana o an kim bakıyorsa o anki hat değerlerime bakarak yorum yapıyorum yok efendim sorun görünmüyor. ya git işine be paramla rezil oluyorum resmen. Netspeed'i akşamları internet yavaşlıyor diye bıraktık 20 lira fazla verelim türknet olsun diye. son 2 haftadır yerlerdesiniz.



B
6 yıl (779 mesaj)
Yüzbaşı

Bu türknette çok normal bir olay(!). Çünkü bende yakın zamanda kullandım sürekli ping değeri yüksekti ve internet kalitesi çok düşüktü.Aldığım hıza göre gerçekten hızlı olması gerekirken aksine internet sürekli kopuyor ve stabil çalışmıyordu . Bu durum o kadar sık oluyordu ki kendimi sürekli hız testi sayfasında buluyordum . Çok kalitesiz bir firma . Verdiği internet hizmeti kötü .Akn muhabbetine geçmiştim. Bir kaç ay anca dayanabildim . Zaten ben geçtikten sonra akn kalktı.. Sonra tekrar eski firmaya döndüm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl (242 mesaj)
Teğmen

Yeterli yatırım yapıp altyapıyı güçlendireceklerine günü geçiştiriyorlar. İnsanların yoğun kullandığı saatlerde ping yükseliyor bunun sonucunda hız düşüyor. Online eğitim başlayınca sıkıntılar dahada büyüyecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl (1069 mesaj)
Binbaşı

Çok haklısınız özellikle ping dalgalı oluyor ve hızı yüksek olanlarında düşürülüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @mavione
C
6 yıl (1119 mesaj)
Yüzbaşı

100 Mbit satacak alt yapıları bile yok da işte satıyorlar.



M
6 yıl (227 mesaj)
Teğmen

Aksam yine sorun oldu ticket açtık adam bana sabah yazıyor demezmi bide sorun yok 7 gündür aktif olarak kullanıyorsunuz resmen dalga.

Destek Numarası:36601890@TurkNetDestek


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
6 yıl (44202 mesaj)
Yarbay

Merhaba, destek kaydınıza eklediğiniz hız testi sonucunu kontrol ederek teknik arkadaşım size bilgi verecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mert478
M
6 yıl (227 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, destek kaydınıza eklediğiniz hız testi sonucunu kontrol ederek teknik arkadaşım size bilgi verecek.
@TurkNetDestek İşte Sunduğunuz çözüm !

Çok güzel nasıl alkışlıyalım sizi ?
< Resime gitmek için tıklayın >


Şaka gibi pişkin pişkin 7 gün 19 saattir onlinesiniz demezmi dalga geçer gibi.

Neyi anlamıyorsunuz ??

Akşam saat 20:00'den sonra berbatsınız ya download düşüyor ping süreleri tavan yapıyor neyi anlamıyorsunuz ? ben size internet mi kopuyor diyorum ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
6 yıl (44202 mesaj)
Yarbay

Merhaba, hattınız 35 Mbps' de buluşuyor. Ping sorunu da yaşadığınızı ilettiniz. Güncel ping tracert sonucunuzu destek kaydınıza ekler misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @mert478
E
6 yıl (9168 mesaj)
Yarbay

güya 100 mbps net aldık, dün akşam maçı izlerken 2.77 idi.
gene kimden neyi saklıyorlar acaba?



F
6 yıl (567 mesaj)
Yüzbaşı

Şu an TTNET 70Mbit paketini kullanıyorum ve son derece memnunum, pek sorunla karşılaşmadım ancak karşılaşsam daha hemen çözdüler. Maalesef bu ay sözleşmem bitiyor ve aynı paketten devam etmek istersem fiyat fazla oluyor.

Şimdi sırf bu yüzden yeni ISS arıyorum, Turknet, Netspeed gibi. Turknet'in hiçbir iyi yorumuna denk gelmedim hep şikayet var. Fiyatları iyi sadece. Diğer ISS ler hakkında bilgim yok neye geçiş yapıcam inanın çok zor.

Ya TTNET ile devam mutlu mesut devam edip, devasa fatura ödeyeceğim ya da hızımı düşürücem 35MB'ye.
Ya da şüpheli bir şekilde Turknet ya da diğer ISS'lere geçiş yapacağım ne yapsam bilemedim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
<
6 yıl (1551 mesaj)
Binbaşı

Türknet VDSL...
< Resime gitmek için tıklayın >

Türknet benim gözümde hız konusunda çok iyi ama müşteri destek ve sorun çözme de sınıfta kalıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 22 Eylül 2020; 12:57:33 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @furerg
G
6 yıl (858 mesaj)
Yüzbaşı

Online oyun oynamıyorsanız gıbırnet'i tavsiye ederim bu ara sık sık kısa süreli kopmalar yaşanıyor online oyunda sıkıntı yaşatıyor. Umarım yakın zamanda çözerler onun dışında f/p.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @furerg