Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
1257
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Akşam Hız Yerlerde
S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Olaya en baştan başlamak gerekirse eve internet bağlatmak için hangi firmayı arasam port yok cevabını aldım ama türknet port var yada yok demedi. Evrakları hazırladım gönderdim internet açıldı. İlk kafama takılan bu oldu diğerleri açamıyo da türknet nasıl açıyo ? Gelelim en önemlisi olan ikinci soruna 😡 2-3 aydır gündüz internetim maşallah beklediğimden hızlı bazen düşşe de çok fazla etkilemiyor. Ama ama ama akşam 6 dan sonra hız yerlerde. Gece 1e kadar filan doğru düzgün video yada maç izleyemiyorum. Denemek için başka wifi ye bağlanıyorum hızı 6-7 mbit maçı hd açıp izliyorum ama gündüz 50mbps hız aldığım kendi internetimde akşam maçı açıp izleyemiyorum. Gündüz ve akşam iki testin görüntüsünü aldım. Çözüm önerisi olan var mı ? Türknet müşteri hizmetlerinden umudu kestim artık.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

Saat 20:35 itibariyle hızım.

< Resime gitmek için tıklayın >[

Bir ara bende genel bir düşüş vardı bir kaç hafta önce fakat olayın benim modeme kadar gelen kablo eklerinden oldugunu fark ettim. Sıfır kablo cekme imkanım biraz sıkıntılı cekebilsem daha da iyi olur diye dusunuyorum. Ekleri elden gecirdim rj soketleri yeniden caktım ve suan stabil diyebilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 12 Kasım 2017; 11:43:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl
Yüzbaşı

Bende de aynı sorun var. Son iki gündür internet hızı aşırı düşük ve ping çok fena. CS GO'da 45 üstüne çıkmayan ping şu anda 90 altına inmiyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Sorun nedir? Çözüm hakkında fikri olan var mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 11 Kasım 2017; 22:45:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.