Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aklımı Bir Köşesi (Android App)
_
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Bu dönem ESOGÜ'de ilk defa açılan Mobil Programlama dersi için yapılan projemizi sizlerle de paylaşmak istedik. Farklı bir üniversite öğrencisi olmama rağmen esogü ekibi ile birlikte çalıştım ve ekran/arayüz tasarımları konusunda destek olmaya çalıştım. Çok keyifli idi. :) Kullanıcı deneyimlerinizi ve önerilerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Uygulama Adı : Aklımın Bir Köşesi
Uygulama İndirme Linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visiblevillage.akliminbirkosesi

Uygulama Hakkında :

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

İsminden de anlaşılacağı üzere aklımızın bir köşesinde tuttuğumuz, tutmaya çalıştığımız her türlü materyali burada saklayıp anında ulaşabiliyoruz. Örneklemek gerekirse ben ders içerisinde ses kaydı yapıyorum, ders notlarının resmini çekiyorum, kısa kısa text olarak notlar kaydediyorum. Bütün bunları tek bir çatı altında yapabilme ve eklenen dosyaya tag atayarak kolay ulaşabilme imkanı sağlıyor bana.

4 farklı dosya ekleme bölümü mevcut şu anda
-Yazı, -Resim, Ses ve Video.

Bu şekilde eklediğimiz dosyaları Arşiv bölümünde önizleyebiliyoruz. Arşiv bölümümüzün avantajı ise text dosyasına kadar her dosyayı görsel olarak önizleyebilmemiz ve pratik bir şekilde ulaşıp hızlı değişiklikler yapabilmemiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ercell_ -- 27 Aralık 2014; 20:39:44 >

B
10 yıl
Teğmen

Çok iyi beee



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederiz efenim :)



T
10 yıl
Binbaşı

Dün konu açılmış bugün söylüyorum bu program alır başını gider çok iyi yerlere gelir elinize sağlık

Discoveryde titreşim sorunu var nereye basarsam titriyor bir sonraki güncellemede aklınızda bulunsun :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeBee -- 28 Aralık 2014; 18:21:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Tebrik ederim. Güzel bir uygulama olmuş. İnşallah insanlar tarafından keşfedilir ve tutulur. İndiriyorum. Teşekkürler bu arada.



S
10 yıl
Binbaşı

Elinize sağlık tutar bu uygulama



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@talebee titreşim ile ilgili güncelleme 1-2 gün içerisinde yapmayı düşünüyoruz :) teşekkür ederiz geribildirim için. Diğer arkadaşlar da sağolsun olumlu tepkiler gelmiş. Çok sevindirici özellikle yeni çıkan bir uygulama için böyle geribildirimler almak. Şuan ilk hali diyebiliriz muhakkak gözümüzden kaçan buglar var, eksikleri var. Keşfedilme konusuna değinilmiş. Ürün ortaya koymak yetmiyor bunu pazarlamak duyurmak gerekiyor, şu ana kadar ekiptekilerin yakın çevresi ve buradaki konu dışında bir girişimimiz yok. Duyurma konusuyla ilgili kafa yoruyoruz varsa fikirleriniz bu konuda çok memnun oluruz.
Daha yeni çıkmasına rağmen bir çok geliştirme fikri sunuldu. Cloud senkronizasyonu ve masaüstü ulaşımı bunlardan en önemlisi sanırım. Bu tarz önerilere de açığız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.