Sabahtan beri bankanın internet alt yapısı çökmüş durumda millet sinirlenip parasını çekmeye başlarsa banka yazılımcılar yüzünden zor durumda kalacak gibi duruyor.
Bundan sonra bu olay emsal olur SQL işine deli paralar ödenir ben size söyleyeyim. Python kasanlar buna kassın paranın kokusu buraya kadar geldi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam içerden aldığım bilgilere göre core banking kısmında sorun varmış, tüm bankacılık işlemleri durmuş durumda. İnsanlar benzin istasyonlarında lokantalarda rehin kaldı.
Sorunsuz çalışan bir sistem durduk yere çalışmaz olmaz. Lüzumsuz biri, lüzumsuz bir güncelleme yapmış. Verdiği hasar muhtemelen biraz geç farkedilmiş. O yüzden backup olarak nereye kadar gidecekleri konusunda kararsız kalmış olmalılar. Ulan hepi topu yaptıkları iş CRUD. Onu bile beceremiyorlar daha
Neyse ki, "siber saldırı oldu" diyerek sorumluluğu üzerlerinden atmamışlar ki şaşırdım. Türkiye'de ne zaman bi sorun olsa hep dış güçler, komplocular, örgütçüler, karşıtlar vs vs sorumlu olur da :)
Bundan sonra bu olay emsal olur SQL işine deli paralar ödenir ben size söyleyeyim. Python kasanlar buna kassın paranın kokusu buraya kadar geldi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pearn Harbor Fadıl -- 7 Temmuz 2021; 19:14:42 >