]Arkadaşlar Yeni 300 tl geçmeyecek kadar vdls Modem Alacam Fakat Karar Veremedim Öneri Tavsiyenizi Bekliyorum Kalite Benim için önemli hız ve yükleme olarak performanslı ürün hangisi yorumlarınızı bekliyorum < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ben tplink öneririm. 300Mbps TD-W9970 model ürünü var. bütçene göre önerebilirim çok fonksiyonlu bir ürün kablosuz performası çok iyi. ilk vdsl modemim bu oldu şimdi Archer VR400 modelini kullanıyorum ürünlerinden memnunum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >