Arkadaşlar,bilgisayarı ilk açışta hiç bir sorun yok internete giriyprum.10-15 dakika geçtikten sonra internet lambası sönüyor ve netten düşüyorum.modemi kapatıp açınca düzelmiyor bilgisyarı da kapatıp 5 dak. civarı bekledikten sonra düzeliyor ancak.Kabloların bağlantılarını kontrol ettim sorun yok görünüyor.Modemi resetledim sorun çözülmedi.Sorunun kaynağı ne olabilir?Modemden mi,bağlantıdan mı?Teşekkürler.
Modem ısınıyor fakat cayır cayır olduğu yazın ortasında bile böyle bir şey olmuyordu.O zaman tek tek tüm seçenekleri gözden geçirmek dışında başka çözüm yolu görünmüyor gibi.Tekrar düşme olursa ilk olarak format atıp virüs seçeneğine bakacağım.Cevap için teşekkür ederim HydroAcidX.
splitter ı değiştir kardeş modemle telefonu ayıran parça çin malı olmicak türk malı olanlarından al kesinlikle sorununu çözecektir fiyatı 7 - 8 tl civarında 1 -2 tl olanlarından alma
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Modem zaten güncel.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Dediğiniz gibi virüste olabilir, modem aşırı ısınıyorda olabilir,apartmanda oturuyorsanız tesisatta sorun olabilir...
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle