Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
526
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AirDrop kullanımı hakkında bir sorum var
G
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hiç AirDrop kullanmadım.Nasıl kullanıldığına dair bir video izleyim dedim YouTubedan

Videonun 2.40 ıncı saniyesinde sağda ki Eşleşen İPhone da dikkat ettiyseniz" Christy Altomere" gibi bir isim yazdı.

Solda ki İPhone da ise "David Cogens " İPhone denen bir isim yazdı.

Yani şunu sormak istiyorum kısaca AirDrop sadece bizim rehberimizde ki kişiler arasında mı çalışıyor?

Ben tanımadığım birine bir şey gönderemezmiyim yani?Göndermek için rehbere filan mı eklemek gerek o kişiyi tam anlamadım bu AirDrop u?

Eğer böyle bir şey yoksa o telefonlar da neden isim yazıyor?

Videoyu izlemek için tıklayınız

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
10 yıl
Teğmen

Merhaba, video'yu izlemedim ama sorunuzu yanitlayayim, airdrop'u sik sik kullaniyorum. Isim yazdi dediginiz isimler sizin iphone'unuza veya ipad'inize tanimladiginiz isimlerdir. Ayarlar genel hakkinda kismindaki isimden bahsediyorum. Rehbere kayitli olmasi gerekmiyor kisilerin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Vega
A
10 yıl
Yarbay

İsterseniz tüm cihazlara isterseniz sadece rehberdekileri airdrop'u açabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.