Yeni levelling sistemi çok iyi olmuş, dPs meter sayesinde hile ile karşılaşmıyoruz ve de oyunda farm yapilabilecek birsürü slot var. Bir günde 80 level oldum. Bir templar, bir chanter kastım.
Oyunun p2w herhangi bir yanini görmedim. Bot ile milyonlarca kinah yapmak mumkun gorunuyor.
Her şey tamam ama insanlar nerede? 3.5-4.7 oyuncusu olarak 7.2’yi beğendim. Windiel ve Lediel (sanirim) setim var ama bu set 76 level. Acaba bunun disinda başka PvP ya da PvE seti var mıdır?
Bunların tamamı oyunun zor olması ve kullanıcıların oyunu yeterince anlamamış olmasından kaynaklanıyor. İlk olarak şu an oyunda hesap kasmak çok kolay ve 80 levele gelmek sadece 8 saatimi aldı. Biri chanter, oteki templar olmak üzere iki hesap kastım. Chanter hesabımla Lakrum’da yaptığım 1 saatlik farm bana ortalama 19 milyon kinah kazandırıyor. Benim farm yapmaya vaktim yok diyenler, farklı bir hesap açıp günde 3 saat oyun oynadiği taktirde farkli eski bir bilgisayara kurduğu bot ile ayda 900 milyon ekstra kinah kazanabilir. Üstelik botu sadece siz ekran başindayken çaliştiracağiniz için GM geldiğinde banlanma riskiniz de bulunmuyor. Bunun dışında, bir hesapta bulunan 8 adet farklı karakterle etkinliklere katilarak iyi miktarda para yapilabilir. Ben oyunu 4.x versiyonunda oynarken shugoda extended weapons yapma parşomeni çıkmıştı ve bunu 1.2T’ye satmıştım. Garnizonlar ise çok kolaylaşmış, görevlerden ve genesis crystal karsiliğinda + basma taşları satın alınabiliyor. Ben daha hizli ilerlemek istiyorum dersen de 20m kinaha mor + basma taşı brokerde satiliyor. Gold pack ise çok kolay, bir legiona girip rica et. Sonra farmla kastigin itemleri sat ve parasini sana gold pack veren kişiye ver.
Geçmişte bu taktikle GMlere çok selam vermişliğim var, eskiden de insanlar gold pack olmasindan şikayetçiydi. Gold pack’in 50m olduğu gönemlerde 1 ayda 3-4T kinah kasiyoduk.. Aslinda oyun F2P, her şey olmasi gerektiği gibi olmuş.
Ben eskiden templardım, şu an pek vaktim olmadiği için oynayamiyorum ama yeniden başladiğimda chanter’i daha çok sevdim. Exitlag ya da WTFast ile oynadiğinizda çok seri oynayabiliyorsunuz.
Aion kadar güzel MMORPG yok, Gameforge’ye rağmen.. 4.x’de ne manastone’ya ne de item basma taşlarina bir kuruş para vermedim. Hepsi Katalam’daki moblardan çikiyordu. Kale savaşlarinda ise düşmani radarda gösteren botu açıyodum, deli gibi silius mu ne kasiyoduk adini unuttum şimdi (subay itemi alinan şey). 1. olana ekstra ekstra geliyodu. Göz vardi, yine radar açiyoduk AP veren moblara yaklaşinca radar ötüyodu.
Benim templarda extended weapons varken başka kimsede yoktu. Zaten fiziksel karakter oynuyosan elinde extended olucak, gerisi hikaye. Bu oyunda taktik çok, vaktinde shugo etkinliğinde uçup başka shugo alanlarina gitmişliğim bile var :~ (işe yaramiyor 1’den fazla shugo yapamiyorsun) Aion çok geniş ve keşfedilmesi gereken bir evren. Doğrusunu soylemek gerekirse aioninfo üzerindeki online sayisinin bu kadar dusuk olmasina sasirdim. O dönemlerde Angry Birds ve Lethal legionlarinda oynamistim. Şu an ikisini de göremedim. Asmolarda Osmanli var, eskiden Bosphorus vardi. Sanirim oyunun eskisi kalmamis.
Gelelim ekstralara.. Bugün farkettim farm yaparken 4 adet Crit Strike +62 düşürmüşüm (totalde 70 mana taşı düşürmüşüm, farklı farklı setler dizilir bunlarla). Bunların tanesi brokerde 90m, düşürülenler brokerde satılamıyor ama set dizerken kullanacağım bunları. en azından manastone'ye para vermemiş olacağım.. Dahası. Yine farm yaparken mor renkli Legendary Enchantment Stone düşürdüm. Satın almaya kalksan 25m, yine farmdan beleş düştü.
Transform kağıtları nasıl elde ediliyor bilmiyorum ama haritalarda antin kuntin 30 saniyede kesilen bosslar var. 3'er tane transform düşüyor (mor renkli) idare ediyorum şimdilik. AP desen lugbug görevinden 130k geldi, sanırım ap kasmak çok kolay.
Kısacası, biraz akıllı oynayınca şimdilik oyun f2p görünüyor. Çok bilmiş gibi konuşmak istemiyorum, gözlemlerim bunlar yanlış olabilir. 4.x'de bıraktım oyunu ve 7.2'ye yeni başladım. Ben 7.2'yi sevdim, ne yazıkki oyunu oynayan arkadaş grubum oyuna devam etmiyor. Bu nedenle, oynayıp oynamayacağım konusunda emin değilim. https://ibb.co/DLfGfdJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bPW -- 18 Ocak 2020; 14:50:41 >
Oyunun p2w herhangi bir yanini görmedim.
Bot ile milyonlarca kinah yapmak mumkun gorunuyor.
Her şey tamam ama insanlar nerede? 3.5-4.7 oyuncusu olarak 7.2’yi beğendim. Windiel ve Lediel (sanirim) setim var ama bu set 76 level. Acaba bunun disinda başka PvP ya da PvE seti var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >