Merhaba değerli form takipçiler başka anlatacak kimsem olmadığı için öle yazmak istedim belki biri akıl verir teselli eder kafam çok Allak bullak bi kız bi oğlum var harikada bi eşim var aslında ama .geçenler de 100 bin TL para kaptırdım gitti yani para çok üzülüyorum bu konuda çalışıyorumda aslında ama çok dokanıyo bana çocuklarımın rızkını yedim 2 3 günden beri kafam ağrıyo hep kaptırdığım parayı düşünüyürom kimseyle bişey konuşamıyorum çok huzursuzum anlamadım nasıl bişey geçmiyor yani içimde ki sıkıntı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bi iş yapayım dedim batırdım parayı .he kimseden para istediğim filan yok 2 3 maaş da kazanırım para geri gelir ama içimdeki sıkıntı gitmiyo çok huzursuzum nasıl geçer bu ki evdekinlerede yansıyo böle olunca
Bahsetmemiş ya da bahsetmekten imtina etmişsiniz ama yüksek ihtimalle cazip bir teklif sunularak dolandırılmışsınız gibi görünüyor. Zaten dolandırıcıların en büyük taktiği kişiye kısa sürede kazanacağı ve reddedemeyeceği bir teklif sunmak. Karşıdaki kişinin hırsına ve kazanma arzusuna oynarlar. Pek çok insan bu işin sonunda yaşadıklarını kendine yediremez, yakınları ile paylaşmaktan utanır hatta şikayetçi bile olamaz. Bunu aşmak ya da kabullenmek kolay değil. Ama şunu söylemek isterim işinize ve ailenize odaklanın. Olumlu dersler çıkarın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >