Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
21
Cevap
2918
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Ailem askere gitmemi istemiyor. (2. sayfa)
G
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

bu askere gitmemek için ne yapabiliriz ? yüksek lisans+doktora falan bir yere kadar...bedelli de çıkmazsa nasıl erteleyebiliriz ? gitmeyi düşünmeyenler nasıl bir plan içerisinde acaba ?

Şişmanla derim 130 kiloyum almıyorlar. Gerçi ben 5 yaşındayken de kiloluydum. Bunun dışında ne yaparsan yap 29 una kadar muafsın sonra alıyorarmış maalesef ya çürük yemek gerek yada bilmiyorum.



X
9 yıl
Teğmen

ya askerde gercekten adam gibi bir egitim verseler ben her seyimi birakir simdi giderim ama saglam bir egitim vermedikleri gibi insani cogu zaman olume yolluyorlar. Uzman cavus demek yarin olmek uzere alinmis asker demektir bunun baska aciklamasi yok

Benim arkadas askere gitti toplasan 50 tane mermi atmadan askerligimi yaptim dedi. Bugunde pkk cilar iki polise kimlik kontrolu yapmislar Batman'da gerisinin siz dusunun artik !



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.